03 huhtikuuta 2010

Katja diggaa 60-lukua!
Keminmaalainen Katja Lukin on julkaissut sinkun Rahiseva rautalanka.
Eka sinkku Vitamiini häneltä ilmestyi syyskuussa 2003 ja sen jälkeen pikkulevyjä on tupsahdellut tasaisin väliajoin. Seuraavaksi raikasta ja mutkatonta poppia mieluiten laulava Katja lupaakin pitkäsoittoa. Sen tekemiseen toistaiseksi keikkakiireiltä ei ole aikaa jäänyt. Kaunotarhan tunnetaan Dannyn laulutriosta D`Voices, jossa hän on laulanut jo 11 vuotta, joten eiköhän jo olisi oman urankin aika.

Kotisivullaan Katja kertoo Rahisevan rautalangan syntytarinan: "Kappale on varta vasten mulle tehty. Siinä on mukana sitä mun niin kovasti rakastamaa 60-lukua. Kappale sai alkunsa jo reilu kaksi vuotta sitten, kun tapasin Vexi Salmen.Hänhän on tehnyt sanotukset mun aiempiinkin sinkkuihin O.K ja Sykkivä sydän, mutta en ole hänen kanssaan törmännyt koskaan niin,että oltais` ehditty sen kummemmin juttelemaan.
Nyt kuitenkin näin hänet ja ajattelin käydä kiittelemässä sanoituksista, joita hän oli minulle tehnyt. Samassa seurassa oli myös Kisu Järnström ja hän sanoi Vexille, että tee tälle tytölle biisi, ettei sen tarvi aina covereita lauleskella.Parin viikon päästä puhelin soikin ja siellä oli Vexi. Hän sanoi, että haluaisi tehdä minulle biisin. Kerroin, että tykkään kovasti Laila Kinnusesta ja Ann-Christinestä ja haluaisin tehdä jotain samantyylistä pirteää 60-henkistä tuotantoa itsekin. Hän kertoi, että oli tehnyt yhteistyötä Rasinkankaan Jussin kanssa ja heillä olisi muutamia ideoita. Soittelin sitten vielä Jussillekkin ja hän lähetti minulle muutamia demoja kuunneltavaksi. Ja sieltähän tämä Rahiseva rautalankakin sitten löytyi. Tämä nyt julkaistu kappale nousi heti sieltä esiin ja tiesin, että tässä se nyt on. Tästä tehtäisiin sinkku.

Viimisen parin vuoden aikana on ollu aika haipakkaa ja sinkkua tehtiin aina kun aikaa löytyi. Ensin bändi soitettiin sisään. Sitten kävin varmaan puolen vuoden päästä sen laulamassa. Sitten sitä korjailtiin ja säädeltiin ja vihdoin siitä tuli juuri sellanen ku halusin sen olevan.
Rahisevan rautalangan saa soimaan klikkaamalla tästä linkistä!