09 maaliskuuta 2010

Tangokuningattaren kilot!












Ensimmäisellä viikolla Suurin pudottaja -kilpailusta kotiin äänestetty tangokuningatar Arja Sipola on MTV3:n nettisivujen mukaan löytänyt vierelleen uuden rakkauden. Hänelle elämä siis hymyilee, mutta tänään paljastetaan myös Suurin Pudottaja-ohjelmassa (MTV3 klo 20), miten paljon hän on pystynyt kotonaan pudottamaan painoaan.
Avioeron ja muiden rankkojen elämänvaiheiden; auto-onnettomuuksien ja niiden aiheuttaman pakkolevon jälkeen Arjan paino nousi 89 kiloon. Oli muutoksen aika ja hän lähti mukaan Suurin Pudottaja-kisaan.
Syksyllä Porvoossa kuvatusta kilpailusta Arja on kertonut jääneen käteen jonkin verran elämäntapamuutoksia, jotka näkyvät arjessa. Urheilutaustastaan hän arvelee olleen apua myös kunnon kohotuksessa.
Tällä hetkellä arpelalainen elättää itsensä tekemällä hoitoalan töitä Oulussa. Laulurintamalla hän jatkaa myös edelleen ja suunnitteilla on toinen albumi, joka ilmestyy mahdollisesti jo tulevana kesänä.(Kuvat: MTV3)
PS. Suurimmassa Pudottajassa kuultiin Arjan ensiesityksenä laulu Elämänmuutos, joka on Veikko Juntusen kynästä. Sanoja tekemässä ovat olleet myös Arja ja tytär Pia. Sovittaja on Rauno Pelkonen.