06 lokakuuta 2021

Kuunteluvinkki: CURTIS HARDING, nykysoulin lauluaatelia

Curtis Harding

 Atlantasta tuleva Curtis Harding julkaisi tänään kuukauden päästä ilmestyvältä If Words Were Flowers-albumilta uuden With You-kappaleen, joka kertoo siitä, kuinka kumppanuus voi kääntää koko elämän kohti parempaa suuntaa. Biisillä vierailee lauluntekijä SASAMI.

Lahjakas artisti on etsinyt musiikissaan lohtua ja rauhaa koko elämänsä. Hän oppi laulamaan ja soittamaan rumpuja kirkossa äitinsä seurassa, joka esitteli hänet Mahalia Jacksonin ja Mavis Staplesin kaltaisille artisteille. Hänen siskonsa hip hop -levyt vakuuttivat hänet lopulta tavoittelemaan uraa musiikin parissa. Harding opetteli itse laulamaan ja räppäämään, ja päätyi toviksi promoottoriksi legendaariselle LaFace -levy-yhtiölle työskentelemään atlantalaisten tähtien kanssa. Tämän tilaisuuden myötä avautui myös ovet konserttilavoille. Hän kiersi usean aristin kokoonpanossa taustalaulajana, kunnes hän lopulta päätyi oman musiikkiuransa pariin. 

Myös Suomessa esiintyneen Curtis Hardingin uraan sisältyy toistaiseksi kaksi täyspitkää Soulpower (2015) ja Face Your Fear (2017), joista jälkimmäistä on kehuttu muun muuassa Soundissa. Hardingin musiikkia on myös lisensoitu The Falcon And The Winter Soldier -elokuvaan, ja hän on tehnyt yhteistyötä muotiala-ikonin Guccin kanssa.

                                             

Curtis Harding: Kotisivut | Facebook | Instagram | Twitter