13 elokuuta 2010

Satama Open Air sulattaa jäämiehet!Kemin suurin musiikkitapahtuma Satama Open Air lähestyy. Torniolaiselle Eventworks-yritykselle konsertti on vuoden suurin ponnistus ja Markku Könkään mukaan Kemi tullaan näkemään 21. elokuuta "aivan uudessa valossa".
- Perinteisen lavavalaistuksen lisäksi, tänä vuonna satsataan ympäristöön. Sisäsataman rakennuksiin ja tapahtuman rakennelmiin luodaan elämää vaihtuvilla valaistuksilla.
- Lisäksi Satama Open Airin teema jäämaailma tulee näkymään niin aluetta ympäröivissä aitakankaissa kuin opastekylteissäkin.
Pääosassa Satama Open Airissä on tietenkin hyvä musiikki ja huippuartistit. Viime vuonna Sonata Arctica keräsi jo nelisen tuhatta kuulijaa, mutta nyt uskotaan huomattavasti enempään.
- Odotukset konsertin suhteen ovat taivaissa, sillä nyt musiikkia on moneen makuun, Köngäs myöntää.

- Sonatan lisäksi kuullaan Marko Hietalan Tarottia ja Tavastian lisäksi vain Kemissä esiintyvää Northern Kingsiä(kuvassa) ikivihreine coverbiiseineen tyyliin Cutting Crewn I just died in your arms.
Viihdyttävän illan päätteeksi Markku Köngäs lupaa myös näyttävän ilotulituksen ja tietenkin bändejä säestää maan paras pyrotekniikka tulitteineen ja pommeineen.
PS. Katsojia 3200!