08 kesäkuuta 2011

VIP-tarjous yrityksille!
Yksi Satama Open Air:in uutuuksista tänä vuonna on yrityksille ja yrittäjille suunnatut business-paketit VIP-alueella. Paketit ovatkin menneet kuin kuumille kiville. Tähän mennessä varauksia on tehty jo yli 100.
- VIP-teltan sijoittelua mietittiin tarkkaan. Haluttiin, että sieltä on kaikilla esteetön näköyhteys lavalle ja paikka löytyi rinteestä, josta näkee yleisön yli, aluevastaava Kim Jannè (kuvassa) kertoo.
Business-paketin hankkijoille on luvassa erikoisohjelmaa. Heille on oma sisäänkäynti, narikka, saniteettitilat ja baari. Lisäksi paketin hankkineet saavat halutessaan passit firman logolla ja ruokailukin järjestyy ennakkotilauksesta.
- Festivaalijärjestäjinä me tarjoamme yrityksille mainion tavan esimerkiksi palkita työntekijöitä kuluneen vuoden uurastuksista tai tarjota yrityksen asiakkaille vastaavasti hienon mahdollisuuden kokea ikimuistoisen festivaalielämyksen, lupaa Satama Open Air:in myynnistä ja markkinoinnista vastaava Kari Karjalainen.
Business-paketteja voi tiedustella sähköpostitse info@satamaopenair.fi tai puhelimitse 020 745 9657. (Lähde: Satamanews)
PS:Keksi Satama Open Air:ille slogan OSALLISTU TÄSTÄ!!!