20 toukokuuta 2010

Elias Hämäläinen Simerockiin!Viime vuonna 24 000 kävijää kerännyt Simerock (16.-18.7) saa täydennystä tuhtiin ohjelmaansa. Tuore X-Factor-voittaja Elias Hämäläinen esiintyy festivaalin avajaispäivänä. Sympaattisen Eliaksen karisma puree varmasti Rovaniemelläkin, sillä kisan finaalissa hän osoitti olevansa isojen estradien mies, esitti hän sitten Ray Charles-soulia tai Irwin-iskelmää. Palikat ovat kohillaan. Mies kävelee kuin Kari Tapio ja puhuu kuin Ville Valo, kunhan se oikea musiikillinen linja löytyy.
Sime ystävineen tuntuu vain lisäävän pökköä pesään, kun h-hetki lähenee. Erityisesti promoottorin mieleen on, että naapurin heavyylpeys Sonata Arctica on saatu mukaan.
Festivaalille on tulossa myös "pahamaineinen sopankeittäjä" Matti Nykänen Samurai-yhtyeensä kanssa, mikäli on vapaalla jalalla.

Toistaiseksi ainoa suurempi peruja on Egotrippi, jota paikkaamaan on saatu Pyhät Tepot ja Ihmispesuri, jotka molemmmat ovat viihdyttävää Tehosekoitin-osastoa.
Simerockiin on luvassa myös kesän laajin Suomirap-kattaus, sillä Lapistahan löytyvät ne kovimmat ja nopeimmat sanamainarit. www.simerock.fi