19 marraskuuta 2010

Källi Joulupukille!
Ja muita uutisia!
Duudsoneiden Jukka ja Jarppi lähtivät Korvatunturille oppimaan joulun sanomaa Joulupukilta itseltään. He kyläilivät Korvatunturilla Joulupukin luona. Joulupukki tunnetaan joka puolella maailmaa, mutta kuinka moni tietää, että pukki tulee Suomesta? Miten oikean pukin tunnistaa?
Maailmassa on paljon valepukkeja, ja nehän täytyy paljastaa Duudson-tyyliin. Oikea, se napapiirin hehheh- Joulupukkikin löytyi.
Jarppi ja Jukka Korvatunturilla – katso video täältä Subilta
>>>
Kemin Koodin Band Challenge huipentuu perjantaina 26.11. pidettävään finaaliin. Aikaisemmin kerran järjestetyn koitoksen voitti helsinkiläinen Walkalone.
Syksyn alkukarsintoihin osallistui 24 bändiä, joista loppukisaan selvisivät Facelift (Oulu- Vaala), Playback (Kemi), Madhatter (Tornio- Raahe- Oulu), Vained ( Haukipudas), Clara (Oulu), Athorial (Kemi), Satellite Stries (Oulu) ja Renvoyers (Tornio).
Voittajan ratkaisee arvovaltainen tuomaristo ja parhaita odottavat mainiot palkinnot. Ensimmäinen saattaa päästä jopa levyttämään. Ainakin yhtye pääsee tapaamaan levy-yhtiö EMI:n, ohjelmatoimisto Dex-Viihteen ja Scandal Music Companyn edustajat. Toiseksi tullut saa studioaikaa ja äänittäjän TicoTico-studiolta (arvo 270€) ja kolmas lahjakortin Kemin Musiikkiin (arvo 50€).
>>>
Tv:n puolelta sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa-finaaliin voitosta kisaavat kaksi eniten lappilaisverta omaavat eli
Laura Voutilainen ja Antti Tuisku, joista jälkimmäinen on jo pitkään ollut yleisön suosikki. Kun toinen reality loppuu toinen alkaa. Idolsin ensimmäiset koelaulut ovat takana ja tulevana viikonloppuna
kiertue suuntaa Rovaniemelle.
Idols-kolmonen Antti Tuisku toivoo tulevalla viidennellä kaudella enemmän miesenergiaa.
– Toivoisin, että mukana olisi poppareita, jotka oikeasti tekevät sitä hommaa suurella sydämellä ja erityisesti miespuoleisia sellaisia. Nyt vain rohkeasti sinne koelaulupaikalle kaikki. Tsemppiä jokaiselle laulajalle, Antti kannustaa.
Ilmoittautuminen koelaulupaikalla Rovaniemen kaupungintalolla perjantaina 26.11. klo 11.00. Lauantaina ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan, silloin tuomareille esiintyvät perjantailta jatkoon päässeet laulajat!