06 marraskuuta 2010

Rovaniemeläiset valitsemallaan tiellä!Mr Lordi alias Tomi Putaansuu ja Antti Tuisku tekevät omaa juttuaan samalla poikamaisella innolla kun uransa aloittaessaan. Molemmat ovat saaneet maistaa suurta menestystä, mutta välillä tulee lunta tupaankin, mutta kova työ yleensä palkitaan ennemmin tai myöhemmin ja tällä hetkellä molemmilla keikkaa pukkaa.
Lordin Europe For Breakfast-kiertue käynnistyi eilen Pietarista, jossa uusi rumpali Otus sai ensikasteensa, samoin kuin yhtyeen uusi show. Rajan takaa tihkuneiden tietojen mukaan Lordin lisäksi
lavalla nähtiin uusina hahmoina ainakin This is heavy metal-ukko ja yleisöä "nujakoiva" mummo.Tosin showta ei voitu toteuttaa täysimittaisena pienen esiintymistilan vuoksi.
Lordin 19. joulukuuta asti kestävän Euroopan turneen Suomen keikat ovat ensi viikolla Turussa, Helsingissä ja Hyvinkäällä.
Piakkoin yhtyeen Babez For Breakfast-levyltä lohkaistaan myös seuraava sinkku, joka on Rock police. Sitä yhtyeen tosifanit pitävät yhtenä monstereiden kaikkien aikojen parhaana biisinä.
Mr Lordin ennenjulkaisematon kappale Devil's Crashing The Party on myös mukana tammikuussa Turun Nuoren Teatterin musikaalissa 1827 Infernal Musical, joka kertoo historiallisesta Turun palosta. Euroopan kulttuuripääkaupunki 2011 mainostaa esitystä maailman ensimmäisenä heavymusikaalina ja nettisivujen mukaan tulossa on näyttävä spektaakkeli, jossa kuullaan runsaasti heavyklassikkoita.
Suomen johtava poppari 26-vuotias Antti Tuisku on noussut miljoona yleisön keräävän Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman voittajasuosikiksi ja miestä viedään. Hän on ollut viime viikoina esillä mediassa varmasti enemmän kuin kukaan muu suomalaisartisti. Suuri julkisuus siivitti myös Antin pari viikkoa sitten julkaistun albumin, Kaunis Kaaos, pikavauhtia kultakantaan ja varmasti hänen elämänkertansakin myynti sai lisäpotkua.
Kiireinen syksy on ollut Antilla muutenkin, sillä tanssikilpailun ohessa hän on vetänyt läpi Silja Line-laivalla seitsemän showta, jotka näki tänä vuonna 15 000 ihmistä.
Tuisku ei ole enää siis pelkästään nuorison suosikki, vaan hän vetoaa vanhempiinkin. Harvapa uskoi seitsemän vuotta sitten, kun hän sijoittui Idolsissa kolmanneksi, että hän olisi yhä vuonna 2010 pinnalla. Pohjoisessa Antin laulua kuulee seuraavan kerran Rovaniemen kirkossa 26.11., jolloin häntä säestää Talven Tuiskuja- konsertissa Vaasan Kaupunginorkesteri.