09 marraskuuta 2010

Sähkeuutisia!
Rock- ja muita festivaaleja eri puolilla Suomea järjestänyt Wanaja Event on hakeutunut konkurssiin maksuhäiriöiden ja velkojen vuoksi.
Lapissa yhtiö muistetaan parhaiten yhteen kertaan jääneestä Tornio Festival-tapahtumasta Pohjan Stadionilta ja sitä ennen Rovaniemi Rock-festivaaleista.
Promoottori Mikko Hansson valottaa Hämeen Sanomissa, että yhtiö on ollut talousvaikeuksissa jo muutaman vuoden lähinnä huonosti menneiden iskelmätapahtumien vuoksi. Hän vakuuttaa kuitenkin, että taloudelliset vaikeudet eivät estä rocktapahtumien järjestämistä ensi kesänä. Ainoastaan Jyväskylä Rockia ei enää nähdä ja kuulla, mutta sekin loppuu pelkästään heikon yleisömenestyksen vuoksi. Kesällä 2011 Riihimäen, Kotkan, Hämeenlinnan ja Kokkolan lisäksi rockfestivaali pannan pystyyn nyt myös Vaasassa. Kotkan festivaali keräsi viime kesänä noin 6000 kuulijaa, Kokkola Rock 9000, Riihimäen festivaalit 12 000 ja Hämeenlinnan festivaalit 15 000 kuulijaa.
Lordi tekee Euroopan-turneensa Suomen keikat viikonloppuna ja Voicen uutiset kertoo, että Hyvinkään isänpäivän showhun on myyty ennakkoon vain alle 100 lippua, kun ravintola Hopealyhty vetää neljäsataa. Lordin ohjelmatoimisto on kuitenkin luvannut, että yhtye esiintyy vaikkei lippuja myytäisikään yhtään enempää.
MTV3:n nettisivusto puolestaan paljastaa, mitä Mr Lordi mieluiten syö. Paras keittiö hänen mukaansa löytyy Yhdysvalloista, vaikka myös intialainen ruoka maistuu. Herkullisin ruoka-annos syntyy silti lähempänä.
" Opiskelin 90-luvun alussa Torniossa, jossa söin joka toinen päivä Meerin grilli -nimisessä paikassa. Siellä parasta oli 500 gramman juuston purilainen. – Se pitää kokea!", Mr.Lordi makustelee. Lue
tästä koko juttu!
Radiotoimittajat ympäri Suomen valitsevat kuukausittain parhaan kotimaisen albumin ja parhaat iskelmät Tätä Suomi Tanssii-listalle. Discopressin tuoreimmalla listalla Arja Sipolan uusi single Kaupunki valvoo nousi suoraan sijalle 19. Laulun on säveltänyt Veikko Juntunen ja sanoittanut Pauli Haapalainen. Se on esimakua Arjan tulevalta albumilta, joka edellisen tapaan on kirjava sekoitus uutta ja vanhaa 1970-luvun iskelmä-ja tanssimusiikkia.
Pellolainen Hämärästä Aamunkoittoon-orkesteri on lähettänyt Radio Suomen Levylautakunta-ohjelman voiton jälkeen materiaalia eri levy-yhtiöihin. Lauluntekijä Jukka Koivumaa kertoo Lankojärveltä, että muutama levy-yhtiö ja ohjelmatoimisto on jo ottanut yhteyttä.
" Myös eräs pitkänlinjan tuottaja on ollut todella innostunut kappaleistamme.Hän on jo ohjastanut meitä biisien sovituksissa ja valinnoissa. Kyseinen henkilö haluaa pysyä vielä piilossa, mutta aika näyttää mitä tapahtuu."
Hyviä uutisia odotellessa, tässä yhtyeen viimeisimmät taidonnäytteet Maria ja Ethän pelkää