09 marraskuuta 2010

Suvi Kuorosodan voittoon!
Kuorosodan kolmas tuotantokausi käynnistyy sunnuntaina14.11. klo 18 Nelosella. Pohjois-Suomen edustus on kolarilaislähtöisen Suvi Teräsniskan harteilla. Hän on kerännyt kotikaupungistaan Oulusta laulajia muun muassa perinteikkäästä Madetojan musiikkilukiosta, jonka ovat käyneet monet kevyen musiikin suosikit.
Lapissa uskotaan Suvin voittoon, mutta peliyhtiö Unibet arvioi, että rokkikukko Pete Parkkonen johdattaa Pihtiputaan kuoronsa ykköseksi. Edellisvuosien Kuorosota-voittajat ovat olleet Ilkka Alanko Joensuusta ja Timo Kotipelto Kuopiosta, joten äijätrendin uskotaan jatkuvan.
Unibet antaa Pete Parkkosen kuorolle pienimmän voittokertoimen 2,90. Hänet haastaa Reckless Love-solisti Olli Hermanin johtama kuoro Kuopion suunnalta kertoimella 4,00 ja kolmantena kärkkyy voittoa Suvin porukka.
Suurimmat voittokertoimet saavat yllättäen helsinkiläisen Emma Salokosken ja vantaalaisen Meiju Suvaksen kuorot. Pääkaupunkiseudun kuorot ovat perinteisesti pärjänneet Kuorosodassa huonosti, ja Unibet uskoo suunnan jatkuvan tänäkin vuonna. Mukana kisassa on myös hip hop -artisti Aste, jonka kuoro tulee Lahdesta.