maanantai 23. tammikuuta 2012

Jukka Pojalta uusi sinkku ja albumi!Jukka Poika julkaisee uuden albumin Yhdestä Puusta 14. maaliskuuta. Levyltä julkaistaan single Älä tyri nyt 13.2. Uusi sinkkulohkaisu on albumin toinen - levyn ensimmäisenä sinkkuna julkaistu "Silkkii" kuului viime vuoden soitetuimpiin kotimaisiin kappaleisiin ja sai myös Emma-palkinnon vuoden kappaleena. Älä tyri nyt edustaa sävyltään tulevan pitkäsoiton tummempaa puolta.
Yhdestä Puusta on sekä musiikillisesti, että aiheiltaan monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy muun muassa sosiaalisesti kantaaottavia tekstejä, oivaltavaa arkista havainnointia sekä lovers-henkisiä paloja.Levy on edellisen, platinaa myyneen Kylmästä Lämpimään- levyn tavoin tuottaja Bommitommin käsialaa ja rytmeistä vastaa Jukan keikoiltakin tuttu kokoonpano Sound Explosion Band.
Vastikään myös live-esiintyjän Emma-palkinnolla palkittu Jukka Poika viettää kevään ahkeran keikkailun merkeissä, helmikuussa DJ-voimin ja levyn ilmestyttyä Sound Explosion Bandin taustoittamana.
Jukka Poika esiintyy Meri-Lapissa, Kemin Coronarockissa 12.2. yhdessä Grooving High Allstarsin, Reettan ja Slap Bettyn! kanssa ja Tornion Umpitunnelissa Kiirastorstaina 5.huhtikuuta.