maanantai 23. tammikuuta 2012

Kauko Röyhkä: "Sauli Niinistöstä seuraava presidentti!"Muusikko-kirjailija Kauko Röyhkä pohdiskelee Facebook-sivullaan eilistä vaalitulosta:
- Niinistö tulee voittamaan vaalit, koska Väyrysen ja Soinin kannattajista suurin osa menee hänen taakseen. Suomi ei ole vielä kypsä homopresidentille. Mutta Haavisto edustaa tulevaisuutta, joka toteutuu täälläkin joskus.
- Kaksi miljoonaa suomalaista katsoo tv:stä itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Jos siellä vieraita kättelemässä olisikin miespari, niin monessa pirtissä revittäisiin sohvansisukset esiin. Presidentin virka on pitkälti seremoniallinen. Niinistö (vaikkakin isolla rahalla valtaan nostettu, mutta myös karismaattinen) ja hänen nuori, söpö vaimonsa ovat se pariskunta, jonka suomalaiset hyväksyvät Linnaan kekkuloimaan. Mutta liberaalina iloitsen Haaviston saamasta kannatuksesta ja toivon, että hän antaa Salelle mahdollisimman kovan vastuksen.
- Vasemmiston kohtalo harmittaa minua. Demareiden heikkous on kulminoitunut Jutta Urpilaisessa, joka eduskuntavaalien jälkeen rupesi nuoleskelemaan persujen kannattajia. Kunniallisen poliitikon EI KOSKAAN PIDÄ ALISTUA POPULISTIEN EDESSÄ. Mieluummin epäsuosio, maanpako tai kuolema.