perjantai 20. tammikuuta 2012

Torniolainen Nightwishin "salakeikalla" Los Angelesissa!
Nightwishin lähes kaksi ja puoli vuotta kestänyt keikkatauko päättyy 21. tammikuuta, kun yhtye esiintyy Los Angelesin Gibson Amphitheaterissa ja avaa maailmankiertueensa.
Tuntumaa enkelten kaupungin ilmapiiriin Nightwish otti jo eilen illalla esiintymällä salakeikalla Key Clubilla, läntisesessä Hollywoodissa. Mistään kovin huippusalaisesta esiintymisestä ei ollut kysymys, sillä Key Clubin verkkosivut mainostivat Rubber Band Of Wolves(from Finland)-yhtyeen keikkaa mainoksella, jonka pohjana oli Nightwishin Wishmaster-levykansi.
Huominen Los Angelesin keikka on tähän asti suurin Nightwishille Amerikan mantereella ja merkit ovat hyvät, sillä yhtyeen albumi Imaginaerum möi ensimmäisellä viikolla 12 000 kappaletta ja nousi USA:n Billboard-albumilistan sijalle 27., mikä on yhtyeen paras listasijoitus jenkeissä.
Nightwishin parituntisella salakeikalla kuultiin muun muassa Finlandia, yhtyeen kahdella viimeisellä albumilla vierailleen säkkipillisti Troy Donucklyn johdolla. Muut settilistan kappaleet olivat:
Storytime/ Wish I Had an Angel/ Amaranth/ Scaretale/ The Siren/ Slow, Love, Slow/ I Want My Tears Back/ The Crow, the Owl and the Dove/ The Islander/ Nemo/ Last of the Wilds/ Planet Hell/ Song of Myself/ Last Ride of the Day/ The Poet and the Pendulum & Over the Hills and Far Away. Keikan tunnelmia voi aistia allaolevasta videosta!

Ai niin, kuka se salakeikan x-torniolainen oli? Tietenkin Maria "Jake Voutilaisen tyttö" Kizirian, joka on viime kuukausina tullut tutuksi suomalaisessa mediassa lähinnä x-Miss Suomi Pia Pakarisen "emäntänä" Losissa, jossa hän omien ja aviomiehensä Paulin suhteiden kautta on vienyt Pian malliuraa eteenpäin. Asiasta voi kuulla enemmän tänä iltana MTV3:n Korkojen Kera-ohjelmassa klo 20.00, jossa Pakarinen on vieraana!
Suomen missivuodesta 2011 yleensäkin voidaan sanoa, että sen "pelastivat" x-torniolaiset. Värittömän alun jälkeen alkoi tapahtua, kun Pakarinen luopui kruunustaan Miss Universum-kisan jälkeen ja hänen
asioihin pisti vauhtia Maria. Pian missikruunun otti kantaakseen nuori torniolainen Sara Sieppi ja hän hoiti hommansa tyylillä.