29 marraskuuta 2011

Amerikkalaislegendan kiertueella ja levyllä kiirunalaisia huippumuusikoita!
Tornionlaakson parhaan roots-yhtyeen, kiirunalaisen Willy Clay Bandin steel-kitaristi Örjan Mäki ja basisti Björn Pettersson on kiinnitetty laulaja ja lauluntekijä Chip Taylorin kiertueelle. The New Ukrainians Tour 2012 alkaa 28. tammikuuta Kiirunasta ja päättyy 8. helmikuuta Norjan Trondheimiin.
Jenkkilegenda Taylor saapuu Ruotsin ja Norjan kiertueelle kitaristi John Platanian kanssa, joka aikanaan loi maineensa soittamalla Van Morrisonin levyillä, muun muassa klassisella Moondancella.
Mukanaan hänellä on myös upouusi albumi F**k All The Perfect People, joka on äänitetty Norjan Haldenissa. Levyllä soittavat kiertueelle lähtevät muusikot. Punkhenkisestä nimestään huolimatta albumi on lämmin ja humoristinen ylistys tavalliselle ihmiselle.
Kuka on sitten Chip Taylor? Hän aloitti uransa 1960-luvun alussa ja on kirjoittanut pitkän rivin isoja hittejä. Paitsi jättimenestykset Wild thing ja Angel of the morning, hän on kynäillyt myös kappaleet Can’t let go (the Hollies), I can make it with you (Jackie DeShannon) ja Country girl - City Man ja Storybook children (Billy Vera & Judy Clay). Hänen laulujaan ovat laulaneet artistit kuten Jimi Hendrix, Shaggy, Frank Sinatra, Fats Domino, Dean Martin, Janis Joplin, Ike & Tina Turner ja Bonnie Raitt...