23 marraskuuta 2011

Joulupukki tuuraa Lordia Kuorosodassa!
Kuorosodan myötä Mr Lordi on alkanut puhua suomea. Naamion takaa on paljastunut lupsakka lappilainen, joka puhuu mukavia kuin joulupukki.
Ensi perjantaina Lordi on keikalla Saksassa Lichtenfelsin Christmas Metal-festivaaleilla yhdessä muun muassa Sepulturan, Hammerfallin ja Saxonin kanssa ja luonnollinen paikkaaja Kuorosodassa hänelle on Napapiirin valkoparta, jonka kanssa hän on viritellyt yhteistyötäkin.
Ohjelman ensijaksossa Lordi piipahti Leila-mummon luona iltapäiväkahvilla ja jutteli lepposia pikkulilli pystyssä.Kun Lordi voitti Euroviisut, mummot Viron Saarenmaalta kutoivat hänelle kilvan ryijyjä ja Kuorosodan jälkeen hän saa myös varmasti useamman sukkaparin pukinkonttiinsa.
Kaikkihan tietävät, että Lordi on mukava mies ja Kuorosodan jälkeen varmasti entistä helpomminlähestyttävämpi. Toivottavasti julkisuus poikii Lordin yhtyeelle myös niitä kaivattuja Suomen keikkoja.
Itsellä nousi mieleen avausjaksoa katsellessa vuosien takainen haastatteluni, jonka jälkeen sanoin tutuilleni, että tuon miehen kanssa olisi mukava käydä kalassa. Päällimmäiseksi juttuhetkestä jäi hänen suuri kiinnostus pöllöihin ja hän pyysikin soittamaan vaikka keskellä yötä, jos näen jossain Lapin pöllön. Mieleen jäi myös kertomus, kuinka nähdessään eräällä keikalla lavan reunalla Sebastian Bachin (x-Skid Row) hoilaamassa hänen biisejä fanipaita päällä, hän alkoi uskoa Lordin menestysmahdollisuuksiin ulkomailla.
Lordi on viemässä Rovaniemeä nyt Nelosen Kuorosodan voittoon. Hevillä ei ole hävitty ennenkään ja finaalissa 2. joulukuuta klo 20, Rollo saa vastaansa todennäköisesti Lappeenrannan, jonka kuoroa johtaa Hanna Pakarinen.
PS. Tiesittekö muuten, että Tomi Putaansuu oli toimittamassa syyskuussa 1994 ensimmäisiä lähetyksiä Suomen ensimmäisessä digitaalisessa paikallistelevisiossa Meän Väylässä, Torniossa!