10 marraskuuta 2011

Sussu:"Muistakaa äänestää MOOBSia!"
Käy tykkäämässä täällä: MOOBS: ”Johnny”
- Fanibarometrillä on merkitystä. Siitä tuomarit huomaavat, että meistä pidetään, sanoo MOOBSissa laulava ja syntikkaa soittava Sussu Ketola, joten kaikki klikkaamaan Tykkään-näppylää.
Äänestää voi vaikka joka päivä!
Kun VPU kertoi lokakuun lopussa ensimmäisenä lappilaismediana MOOBSin pääsystä Uuden Musiikin Kilpailun Top 40:een yli 500 ehdokkan joukosta ja askeleen lähemmäksi Euroviisuja, silloin tyttöjen Johnny-biisi maistui makealta kuin tikkunekku. Nyt useamman kuuntelun jälkeen makuja on tullut lisää, jo ison kompiaispussin verran. Korvissani soi niin Bangles, Suzy Quatro, Clash kuin 60-luvun tyttöyhtyeetkin.
Toivotaan, että MOOBSin Johnny pääsee 12 valitun joukkoon ja biisi osaavan tuottajan hoteisiin, sillä hiomalla Johnnysta voi paljastua timantti. Aikanaan Indicasta tai Tiktakista odotteli Suomen viisuedustajaa, mutta nyt MOOBSissa meillä olisi hyvä ehdokas, kunhan suomalaisraati ensin saadaan puolelle. Ainakin tuomariston jäsen musiikkitoimittaja Tarja Närhi tuntuu diggaavan tällaista raikasta tyttölaulumeininkiä.
MOOBSin jäsenistä Sussu ja Mami ovat jo Pop & Jazz Konservatorio Lappiasta valmistuneita, mutta yhtyeen oululaispojat Jersu ja Ismo opiskelevat yhä Torniossa.
Sussu on tunnetun lappilaislaulajan Markku Ketolan nuorimmainen.
- Olen asunut koko ikäni Torniossa ja tarkoitus on vielä vähän aikaa täällä asua.
Hänen kaverinsa Mami taas on Kemistä, musiikkiteknologi, ja jo Tampereelle muuttanut ja sinne Sussunkin mieli halajaa. Hänen päätöksentekoa jarruttaa kuitenkin muun muassa se, että hän soittaa bändeissä Suomen Tulli (http://www.myspace.com/suomentulli) ja Mighty 80's (http://www.myspace.com/mightyeighties), eikä niitä raskisi jättää.
YLE Satumaan Fanibarometrissä MOOBSin Johnny on ollut parhaimmillaan sijalla kahdeksan, joten kipin kapin kaikki taas vaaliuurnille! Äänestys päättyy marraskuun lopussa!