29 marraskuuta 2011

Greedy Pigin Boogiedriller-albumi helmikuussa 2012!
Torniolaisklassikon Greedy Pigin kolmas albumi Boogiedriller näkee päivänvalon helmikuun viimeisellä viikolla 2012, eikä siitä livetä. Näin kertoo virallinen lähde, joten näin uskollisimpien fanien 20 vuoden odotus päättyy. Sitä ennen vuoden alussa julkaistaan hiukopalaksi tömäkkä rokkisinkku Ain't no place/ Rock 'n' roll car.
Vaikka levyjen tehtailua Greedy Pig ei ole ottanutkaan elämäntyöksi, kone on pidetty hyvässä rasvassa ja Jari "Päne" Pänttäjän liidaaman porukan historiaan mahtuu kasapäin hienoja livekeikkoja, kaiken kruununa kiertue edesmenneen Pirates-legenda Mick Greenin ja tietenkin esiintymiset Lee Brilleauxin Dr Feelgoodin kanssa.
Tulevalla Boogiedriller-albumilla Greedy Pig soittaa kokoonpanossa: Päne ja Tapsa (kitara & laulu) Mulligan (basso) ja Sepi (rummut).
Ensimmäiset sinkut Waisting my time/I`m power, She turn me on/ Drinkin` bad water ja Meet me on the border/ Sweet little darlin Greedy Pig julkaisi vuosina 1986, 1988 ja 1989. Albumit Rye Rye Man ja Junkwood tulivat ulos 1989 ja 1992.