11 marraskuuta 2011

Reijo vauhdittamaan Ylläksen Taigaa!
Reijo Angeria on siirtynyt Ylläsravintolat Oy:n hallituksen puheenjohtajan pallillta enemmän käytännön puolelle, kun hänen omistama Tornion Cityhotelli Oy on ottanut koko vetovastuun ravintolamaailma Taigan toiminnoista. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ylläksen ystävien lehti Kuukkeli (www.kuukkeli.com).
Keväällä 2003 Angeria luopui legendaarisesta Ylläksen Umpitunnelista, mutta lupasi palata ja nyt se tapahtuu konkreettisesti. Se ei kuitenkaan merkitse Tornion jättämistä, vaan lisääntyviä työmatkoja Ylläsjärvelle.
- Haemme muutoksella lisää kustannustehokkuutta. Keskitämme ostoja ja esiintyjien hankintaa ja käytämme samoja ihmisiä.
- Tasaisesta asiakasvirrasta nauttivat Tornion yksiköt tukevat sesonkiluonteista Taigaa ja tietysti päinvastoin, Reijo perusteli muutosta Kuukkeli-lehdelle.
Uutuutena Ylläs saa ensimmäisen meksikolaisravintolansa el Reynold’sin, mutta muuten Taiga säilyy entisellään. Ravintolamaailmaanhan kuuluvat jo Pub Pikku-Berliini, Yökerho Taiga Jim, Tunturin Kotiruokala, Hill’s Kitchen ja Gondol Pizza.

Reijolle hyvä musiikki on ollut aina ykkösasia ja se kuuluu myös keväällä Taigassa. Hän tuo myös koomikot tunturiin, sillä Torniossa hyvän vastaanoton saaneet stand up-esitykset piristävät keskiviikkoiltoja.
Tässä alustava Taigan Lapin Kulta Live Clubin esiintyjälista:
Talvikauden avajaiset: Freezer 26/11, Uusi vuosi: Jare & VilleGalle+disco 4:ään 31/12, Cheek 21/2, Chisu 22/2, Jare & Villegalle 28/2, Haloo Helsinki 6/3, Petri Nygård 8/3, Lauri Tähkä 13/3, Stand-up: Anitta Ahonen & Jacke Björklund 14/3, Erin Anttila 15/3. www.taigaan.fi