18 marraskuuta 2011

Antti Tuiskun video kuvattiin Raanujärvellä!
+ Muita ROLLO-uutisia!

Antti Tuisku teki Minun Jouluni II-levylleen version Maj Karman kappaleesta Rukous ja herkisti sen tekijän kyyneliin. Nyt popidoli esittää Rukouksen videollaan vetten päällä eli lautalla Raanujärven maisemissa. Videon ohjasi Mikko "Heikin poika" Harma.
Vaikka Antilla suosiota riittää, hän on päätänyt pitää pitkän tauon ja laittaa elämänarvot järjestykseen. Apu-lehden haastattelussa hän kertoo ensimmäiseksi lähtevänsä uuden vuoden jälkeen reppumatkalle ja paluun parrasvaloihin hän aikoo tehdä vasta 10-vuotistaiteilijajuhlansa kynnyksellä syksyllä 2013.
Lapissa Rukouksen ja monta muutakin Antin laulamaa jouluaiheista laulua kuullaan keikkakalenterin mukaan ainakin 2.12. Rovaniemen kirkossa.

Suomirapin kummisetää Hannibalia pyydettiin vieraaksi Tuiskun viimeiselle normaalille pitkäsoitolle Kaunis Kaaos, mutta hän kieltäytyi, koska ei löytänyt biisiä, jossa olisi tuntenut olonsa kodikkaaksi. Mitään hänellä ei ole Anttia vastaan.
- Antti on kuulemma ollut kova Tulenkantajat-fani ja näin. Olen myös tavannut hänet pari kertaa. Tosi mukava tyyppi, ei siinä mitään. Minun mielestäni Antti on pienempi paha kuin moni muu tämän maan luotu tähti, Hannibal tuumaa Redrum-187-lehdessä.
Hannibalilta on julkaistu juuri albumi Viimiseen Hengenvetoon ja häntä voi kuulla keikoilla tänään 18.11. Rovaniemen Cafe Tivolissa ja 19.11. Kemin Chill Outissa yhdessä Laineen Kasperin ja Joku Roti Mafian kanssa. Kemissä lisänä vielä Stepa ja Jontti.
Hannibalin albumin ensimmäinen maistiainen on biisi Poliittista räppiä. Hän kieltää sen olevan naljailua Palefacelle, vaan vinoilun kohde on media.
- Esimerkiksi tällainen nimi kuin Asa unohtui heiltä täysin. Paleface on kuitenkin salonkikelpoisempi kuin Asa, joka taasen kritisoi sellaisia tahoja, ettei se tietyille instansseille käy.

Hannibalin albumilla soittaa muun muassa hänen vanha soittokaverinsa Tulenkantajien ajoilta kosketinsoittaja Janne Hast, joka jätti äskettäin pääbändinsä Absoluuttisen Nollapisteen. Tällä hetkellä Hastia työllistävät yhtyeet Jaakko Laitinen & Väärä Raha sekä Dxxxa D.
Aboissa hän vaikutti vuodesta 2003 lähtien ja ero tapahtui kaikessa sovussa ja lähtömaljat juotiin loppukesästä Studio Kuussa, jossa yhtye on äänittänyt uutta kaksiosaista levyään. Tämän teemalevyn ensimmäinen osa julkaistaan vuoden 2012 syksyllä.
Ensi keväänä sen sijaan saa uusintajulkaisun alun perin vuonna 1999 ilmestynyt levy “Suljettu”. Levy julkaistaan tuplavinyylinä jonka D-puolella julkaistaan arkistojen kätköistä löytyneitä levyn varhaisia demoja.


Rakastaako kansa monsterimiestä? Lappi vastaa ilman muuta kyllä, toivottavasti myös muu Suomi äänestää, sillä Lordin rovaniemeläiskuoro on tänään klo 20.00 Nelosella taas tosipaikan edessä. Would You Love a Monsterman oli Lordin käyntikortti musiikkimaailmaan kymmenen vuotta sitten. Lordi joukkoineen on liikkeellä hienolla biisillä ja lappilaisrieskan voimalla ja yhteinen tavoite on saada varoja pohjoiseen Punaisen Ristin Lapin ystävätoiminnalle ja vanhusten hyväksi.
– Mikään muu ei ole surullisempaa, kun katson taloja vaikka nelostien varressa. Yksinäinen lamppu palaa useassa talossa ja rivarissa, eikä pihassa ole autoa. Siellä mummo tai pappa saattaa asua yksin kymmeniä vuosia. Hän odottaa koko ajan puhelinsoittoa, lasten tai tuttavien vierailua. Tullaan jouluna käymään, jos tullaan, kun lapset ovat vaikka etelässä. Olen oppinut näkemään omissa tutuissa ja sukulaisissani, miten helposti vanhukset jäävät yksin, Lordi sanoo Lappilainen-lehdessä.