21 marraskuuta 2011

Ozzya livenä ja kuoron kanssa!
Kuka pääsee huutamaan Helsingin Hartwall Areenalle 23. toukokuuta: Soittakaa Paranoid!, ratkeaa ensi torstaina. Silloin Black Sabbath-konsertin liput tulevat myyntiin ja mikä hienointa nopeimmat näkevät vielä kerran orkesterin alkuperäisessä kokoonpanossa; Ozzy Osbourne (laulu), Tony Iommi (kitara), Geezer Butler (basso) ja Bill Ward (rummut). Se on tuiki harvinaista näiden 1960/1970-luvun bändien kohdalla.
Tulossa on myös vuoden päästä Rick Rubinin tuottama uusi albumi. Viimeksihän heitä kuultiin yhdessä parin biisin verran Reunion-kiekolla yli kymmenen vuotta sitten.
Lordin johtama Rovaniemen kuoro, joka tunki viime perjantaina Nelosen Kuorosota-skabassa itsensä jo mitalitaistoon, tulkitsee tällä viikolla Ozzy Osbournen Let me hear you scream-biisin ja ääneen pääsee Suomen paras Black Sabbath-laulaja Hannu Paloniemi (x-Sapattivuosi), jonka ensimmäinen itse ostama levy oli muuten Black Sabbathin Masters of Reality, jonka juhannussaarelainen hankki Haaparannan legendaarisesta J-Musicista.
Lisäksi Lordi ja Rovaniemen kuoro esittävät a cappellana Martti Servo & Napander -potpurin: Mikä on kun ei taidot riitä / Maailman sinisin taivas / Viikonloppu.
Hanna Pakarinen ja Lappeenrannan kuoro ovat valinneet a cappella -teemaan Kolmas nainen -yhtyeen Valehtelisin jos väittäisin -kappaleen ja viime aikojen listahiteistä Adelen Rolling in the Deepin.
Jussi ja Hämeenkyrön kuoro esittävät taas Nightwishin Sleeping Sun -kappaleen a cappellana sekä versionsa Biffy Clyron Mountains-biisistä.