05 heinäkuuta 2012

Greedy Pigin CD:lle täydet 10 tähteä!
Suosittu rokkisaitti Imperiumi.net intoutui kesäkuun päätteeksi ja latasi arviossaan Greedy Pigin  tykkilevylle Boogie Driller kymmenen pistettä. Eikä siinä kaikki, viimeiset seitsemän päivää, levykritiikki on ollut rokkisivuston luetuin, suositumpi kuin Children of Bodomin ja Nilen levyarviot. 
Imperiumi. net kirjoittaa: "Muistan yhdeksänkymmentäluvulta bändin nimeltä Hall Aflame, jossa vaikutti mm. Metal Church -kitaristi Kurdt Vanderhoof. Heiltä julkaisivat Guaranteed Forever -nimisen sinkun vuonna 1991. 
Jos satut diggaamaan Greedy Pigiä, sitten sinun on pakko kuulla myös Hall Aflamea, sillä bändit soundaavat ihan uskomatton paljon samalta, aina vokaaleja myöten.
GP:n seuraava Lappi-keikka!
Heti ensimmäiseksi minun on pakko kehaista Greedy Pigin vokalisti Pänea, jonka laulussa ei ole pienintäkään ulkomaalaista korostusta. Tämä ryhmän koti voisi aivan hyvin olla vaikkapa Minnesota, North Dakota, Oklahoma tai Florida.
 Lyhyesti kuvattuna, Greedy Pig soundaa kansainvälisesti uskottavalta aina soittotaitoaan ja tuotantoaan myöten, joka on Hannu Leidénin parasta a-luokkaa. Ei häntä ala-arvoisten projektien tuottamisesta tunnetakaan.
En edes ala erittelemään yksittäisiä kappaleita, sillä Boogie Driller on killeri kannesta kanteen. Se on Southern Rockia juuri niin tehtynä kuin se kuuluu tehdä, ja Greedy Pig on yksi genrensä parhaista yhtyeistä. Tällä julkaisulla se rynnistää lajin terävimpään pohjoiseurooppalaiseen kärkeen.
Jos pidät Southern rockistasi rankahkona, tsekkaa tämä ryhmä. Ja Hall Aflame." (StarBuck/www.imperiumi.net)