27 heinäkuuta 2012

Satama Openin Airin Telakka-baarissa hoituu etkot ja jatkot!
Satama Open Air tarjoaa tänä vuonna täysin uudenlaisen tavan nauttia festareista. Tapahtuma-alueen ulkopuolelle pystytettävässä Telakka-baarissa raikaavat karaoke ja livemusiikki molempina festivaalipäivinä 3. & 4.8. klo 17:sta 02:een asti.
SAMI PILVILÄ
Telakan lavan ottaa haltuun tänä vuonna Sami Pilvilä ja Heme joka on tullut tutuksi Suomea kiertävän ja mielettömiä bileitä aikaan saavan Joku Paikallinen Bändi -keulahahmona . Tiedossa on festareiden kuumimmat vaihtoehtobileet, joiden tahdissa otetaan varaslähtö Satama Open Airin festivaalikattaukseen ja jatketaan armotonta bailausta aamuun asti.
Livemusiikin lisäksi Telakassa on luvassa myös vuosisadan hauskin karaokeruletti, johon on koottu Pohjois-Suomen baarien lauletuimmat kappaleet. Päätöksenteon vaikeuden aika on ohi, kun ruletti arpoo laulajalle takuuvarman hittikappaleen! Telakkaan on vapaa pääsy.
Teltta pystytetään festivaaliporttien välittömään läheisyyteen ja sisälle mahtuu noin 300 innokasta livemusiikin ja karaoken ystävää bailaamaan niin Satama Open Airin etkoja, juhlia kuin jatkojakin.
Satama Open Air järjestetään Kemin  Ruutinpuistossa 3.-4.8.2012. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa The Rasmus, Diandra Flores, Poets of The Fall, Juha Tapio, Yö ja Lauri Tähkä.