10 heinäkuuta 2012

Yrjänä innoissaan CMX-boksista!
" Siitä on yli viisitoista vuotta kun näitä levyjä on ollut vinyylimuodossa saatavana, ja olemme todella ylpeitä, että Svart Records otti asiantilan korjattavakseen. Onkohan hc-punkkia ikinä julkaistu näin juhlavassa laatikossa?"
Missähän tämäkin kuva on otettu?
Kolmikärjen Veljeskunnaksi nimetty laatikko sisältää paitsi yhtyeen koko tuotannon vuosien 1987 ja 1991 väliltä myös kirjan, johon on koottu kattava otos CMX-haastatteluja ja valokuvia varhaisilta vuosilta. Pakettiin sisältyvät levyt on alunperin julkaissut Bad Vugum ja P.Tuotanto, eikä niitä ole ollut saatavana missään formaatissa vuosikausiin. Mukana on albumit Kolmikärki ja Veljeskunta sekä EP-levyt Johannes Kastaja, Raivo, Tanssitauti ja Musiikin ystävälliset kasvot. Levyt on masteroitu vinyylille vuonna 2002 yhtyeen valvonnassa tehtyjen uudelleenmasterointien pohjalta, parhaan mahdollisen analogisen soundin saavuttamiseksi.
 Svart Records on turkulainen vuonna 2009 perustettu levy-yhtiö, joka on erikoistunut vinyylilevyjen tuotantoon ja jakeluun. Yhtiö tuottaa ja kustantaa myös uusia artistien äänitteitä, kuten Jess & The Ancient Ones, Black Magic Six, Seremonia, Sabbath Assembly, Bedemon sekä Hexvessel.