16 heinäkuuta 2012

Jukka Pojan Twinkkari-keikalle enää muutama lippu!
Twin City-festivaalin juhla-alueen rakentaminen on aloitettu ja  odotukset ovat korkealla. Viime perjantaina päättynyt lippujen ennakkomyynti  sujui
vilkkaasti ja Jukka Pojan ja Stand Up Finlandian torstain keikalle festivaalipäällikkö Jorma Sankalan mukaan on enää muutama lippu jäljellä. Perjantaille ja lauantaille on 
kuitenkin lippuja hyvin saatavilla. Myös torstain Suvi Teräsniskan hotellikeikalle mahtuu vielä.
Viime vuonna Twin City Festivals keräsi reilusti yli 10 000 kävijää. Ensi viikonloppuna odotetaan yleisömäärän kasvua, sillä onhan Twinkkareilla tarjolla oikea superkattaus muun muassa 1970-luvun kovin hittibändi Slade, maailman arvostetuin rokkari Michael Monroe ja kesän kolme kovinta kotimaista festivaaliaktia: PMMP, Chisu ja Jukka Poika bändeineen.
Pitkä viikonloppu startataan jo keskiviikkona, jolloin festivaalialueelle on ilmainen vapaapääsy. Klo 19.00 aloitetaan  Mikko Alatalon lauluillalla ja iltaa jatketaan perinteisillä lavatansseilla, joita tahdittavat muun muassa Tarja Ylitalo ja hullunhauska Raj-Raj Band Pajalasta.
Viidessä vuodessa kaupunkifestivaali Twin City Festivals on vakiinnuttanut paikkansa Lapin yhtenä suosituimmista kesätapahtumista. 20-vuotisjuhliaan viettävän ravintola Umpitunnelin läheisyyteen, Tornionjoen rannalle, se kerää vuosittain kävijöitä Meri-Lapin lisäksi, myös kauempaa Suomesta ja Ruotsista.