23 heinäkuuta 2012

Naisenergialla ja rokaten Twinkkarit
hyvään tulokseen!
PMMP & CHISU, kimppakivaa Torniossa! (Kuva: Mika Hyvärinen)
Twin City-festivaalit sujuivat oikuttelevasta säästä huolimatta promoottori  Reijo Angerian mukaan odotusten mukaan.
- Kokonaiskävijämäärässä päästään ainakin viimevuotiseen eli 12 000:een, jos ei ylikin. Edelliseen kertaan verraten nyt väki oli hyvin liikkeellä myös torsaina ja keskiviikkona.Tarkkoja lukuja ei ole vielä saatu, mutta perjantaina oli jotain 5000, mutta lauantai ei ole vielä selvillä. 
Jukka Pojan keikan siirtäminen teltasta, lippujen loputtua, rantalavalle aiheutti ylimääräistä säpinää, mutta kun Twinkkarit saatiin käyntiin kaikki meni mallikkaasti, heti Mikko Alatalon paljon vetäneestä lauluillasta ja Sääskisafarin lavatansseista lähtien.
Monelle fanille Twinkkareiden  ikimuistoisin hetki oli perjantaina, kun Suomen kovimmat naisstähdet Chisu ja PMMP löysivät toisensa Tornionjoen rantalavalla. PMMP  vieraili Chisun keikalla laulussa Sama nainen ja Chisu & bändi Tytöt-biisissä. Kuultiin myös Chisun räppäystä!
Molemmin puolin suomalaisen kevyen musiikin kultakimpaleet  olivat aivan haltioissaan historiallisen yhteisesitysten jälkeen. Paitsi loistavaa yleisöä, Chisu kiitteli huikeaa PMMP:tä facebookissaan.
- Huhhuh!!Vastavierailut PMMP:n kanssa oli mahtavuutta. Niin hieno meininkiTorniossa !!! Sama nainen ja Tytöt.. sydän karrella!!!, Chisu hehkutti.
Lauantai-ilta Twin City-festivaaleilla puolestaan päättyi oikeaan rockin ilotulitukseen, kun brittiyhtye Slade ja Michael Monroe vallottivat lavan. Molempien keikat sujuivat etukäteen suunniteltujen nuottien mukaan.
Rockin gentlemanni, äskettäin 50-vuotta täyttänyt Monroe tosin sai ensimmäisen harmaan hiuksen Torniossa, kun hänen roudarinsa riehuivat kaupunginhotellin saunatilassa. Älämölön lisäksi  muun muassa irtaimistosta kuntopyörä löytyi uima-altaasta.