18 heinäkuuta 2012


Raj-Raj Band tänään ilmaiseksi Twinkkareilla!
Raj-Raj Band Pajalasta esiintyy tänään puolisen tuntia klo 21.00 alkavissa Sääskisafari-tansseissa Tornion Twin City-festivaaleilla. Tilaisuutta ei kannata missata!
Raj-Raj Band tuo iltamakulttuurin nykyaikaan. Se on yhtä hullunhauska kuin Mikael Niemen bestselleri Populaarimusiikkia Vittulajänkältä.
Musiikillisestikin Raj-Raj Band on nautinto. Ei kunnioiteta rajoja, mutta ylitetään niitä taidolla ja tyylillä. 
Yhtyeen musiikissa yhdistyy  uusi ja vanha, eikä mikään ole sille vierasta. Erikoista tässä bändissä on, että se saa humpankin rokkaamaan eli muuttaa velatkin saataviksi.
Yhtyeen paketista ei mitään puutu. Siinä yhdistyy suomalaisittain Popedan äijämeininki, Jope Ruonansuun huumori ja suvantokohdissa, haitari hyväilee kuin Tornion Väylän lämpöinen vesi.
Raj-Raj Band on Tornionlaakson hauskin yhtye, josta Suomen  puolella valitettavan harva tietää vielä mitään.
Tältä kesältä isoista festivaaleista Raj-Raj Bandillä on takana  Kiirunafestivaali, Pajalan Markkinat ja edessä vielä Luleåkalaset. Nyt Sääskisafarilla yhtye "vetää vähän henkeä", heittää lyhyen shown ja mainostaa uutta mainiota levyä Pajalan Pojat.
Ensimmäisen lehtijuttuni otsikoin vuosia sitten: Raj-Raj Band on aarre verraton ja yhä sen allekirjoitan paksulla kynällä!