03 elokuuta 2012

Hot Rod Rhythm Boys tähtien pöydässä Ranskassa!
Britti Mark Harmanin tähdittämä tervolalaiskemiläinen Hot Rod Rhythm Boys kävi viikonloppuna heittämässä keikan ranskalaisilla Guitare En Scene-festivaaleilla. Pari päivää sitten kotikonnuilleen Tervolaan palannut väsynyt, mutta onnellinen kitaristi Jari Rautio on vielä aivan pähkinöinä. reissun jälkeen.
- Keikka meni täydellä kympillä. Fiilikset ovat yhä kertakaikkiaan pilvissä.  Festivaalikenttä oli täynnä yleisöä ja ihmiset olivat tulleet kuunteleen musaa ja elivät täysillä mukana. Keikka valoi uskoa tulevaisuuteen ja osoitti, että meillä on paikka tässä genressä.
Guitare En Scene on Euroopan suurin kitarafestivaali ja vilisi tähtinimiä. Jarin mukaan, vaikka Perä-Pohjan pojat eivät vielä olekkaan maailmankuuluja, he saivat tasavertaisen kohtelun.
- Festivaalijärjestelyt olivat huippuluokkaa ja samalla bäkkärillä pyörittiin.
Jarista (3.vas) oikealla Seasick Steve, John Paul Jones (x-Led Zeppelin), Billy Gibbons  ja James Harman (kuva: Jane Harman)
- Nappikeikan lisäksi yksi minun reissun kohokohdista oli, kun pääsin vaihtamaan muutaman sanan ZZ Toppien kanssa ja tuikkasin meiän levyn kainaloon. Todella mukavia herroja, kaikki kolme, Rautio kertoo ja antaa kehuja muillekin legendoille, Steve Vaille, John Paul Jonesille ja Chris Speddingille, joita ennen on ihaillut vain kaukaa.
Hot Rod Rhythm Boysin jatkosta Jari Rautio paljastaa, että kehutulle Inroduction-kiekolle aletaan kasata seuraajaa  ja suunniteilla on jo tälle syksylle lisää ulkomaankeikkoja.  
http://www.hotrodrhythmboys.com/