21 elokuuta 2012

Takaisin Tornioon-tapahtuma kokoaa entiset rocknuoret!
 Retchin' Reuben esiintyi laulaja Artsi Jurvelinin johdolla v. 2011
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Takaisin Tornioon-musiikkitapahtuma järjestetään tänäkin vuonna. Paikkana on JetSet-klubi ja aika lauantai 1.9 klo 18 alkaen.
Lauteille kapuavat Raamattupiiri, Projekti 15, Kolmannen Asteen Kuulustelu, Ultimate Punishment Mobile ja Pikakiväärit.
Kinkereiden idea sai alkunsa muutaman muualla muuttaneen entisen torniolaisen jutustelun lomassa, että olisipa kiva kokoontua porukalla takaisin Tornioon ja muistella menneitä ja kuunnella nuoruuden aikaisia bändejä. 
Facebookiin perustettiin ryhmä ja kyseltiin ihmisten intoa palailla kotikonnuilleen illaksi tapaamaan vanhoja tuttuja ja innostus oli kova. Ryhmässä on ollut alusta saakka yli 200 jäsentä.
Pienen puhelintiedustelukierroksen jälkeen todettiin myös vanhojen torniolaisten bändien innostuvan ideasta ja olevan halukkaita kokoamaan rivinsä vielä ainakin kerran. 
Jos siis muistat joskus notkuneesi Jesperissä kuuntelemassa rokkia tai Press Clubilla pelailemassa keskiviikon olutbingoa, olet taatusti tuttujen ympäröimänä kyseisenä iltana. 
Viime vuodesta poiketen tulevat Takaisin Tornioon-bileet  ovat kaikille  avoimet. Vaikka olisit vain kuullut näistä legendaarisista paikoista, voit tulla kokemaan palan tätä nostalgiaa ja saada tuntumaa siitä, miten asiat joskus olivat Torniossa.
Ennakkolippuja voi ostaa Pohjoisen Disainerit liikkeestä Hallituskatu 4:stä. Tiketin hinta on 10 euroa ja kaikki tuotto menee suoraan orkestereille, jotka huolehtivat illan viihtyvyydestä. 
Kaikki ovat tervetulleita tekemään rohki hyät festit!