14 elokuuta 2012

Lapin tangokuninkaalle voitto automaalauksessa! 
Jos on Mika Jefremoffilla komea lauluääni, on hänessä myös taidemaalarin vikaa. Tosin hän maalaa mieluiten kuvia autojen, moottoripyörien ja ennen muuta isojen rekkojen kylkiin. Siinäkin lajissa hän on mestari. Viimeksi menestystä tuli viime viikonloppuna. 
- Samoilla silmillä mentiin  viikko.Yöunet jäi 15 tuntiin, kun maalasin, muttei haitannut, kun pärjättiin, iloitsee Mika, joka voitti Härmässä järjestetyssä Power Truck-näyttelyssä maalattujen puutavara-autojen sarjan.
Pellolaisen Kaarlo Rundgrenin Sisu-rekan kylkeen Jefremoff suunnitteli ja maalasi sadun Punahilkasta. Hänen luomuksensa oli myös kolmas yleisöäänestyksessä. 
Seuraavan kerran Sisu-rekka nähdään Suomessa näyttelyssä Jämsänkoskella kuun vaihteessa, mutta sitä ennen  Mikan maalaama Punahilkka  kilpailee Ruotsissa 22-25.8. Nordic Trophy-pääpalkinnosta. 
- Olen päässyt jo kolme kertaa Nordic Trophyn arvostettuun mestariluokkaan ja sinne tähdätään tälläkin kertaa. Vuonna 2009 tulin toiseksi eli läheltä liippasi, mutta makeinta silloin oli, että lyötiin kaikki yleisöäänestyksessä reilusti. Yleisöäänestyksen perusteella viisi parasta taistelee pääpalkinnosta Nordic Trophy-tittelistä, Mika valaisee.