07 lokakuuta 2010

Hämärästä Aamunkoittoon puhtain paperein!
Etelän musiikkiammattilaiset pari viikkoa sitten Radio Suomen Levylautakunta-ohjelmassa hurmannut pellolaisyhtye Hämärästä Aamunkoittoon on saanut hyvästä palautteesta lisäpotkua. Nyt etsitään kuumeisesti levy-yhtiötä. Ensimmäinen pitkäsoitto pannaan pakettiin jo ensi vuoden alussa.
Meän Tornionlaakso-lehti kertoo, kuinka autuaan tietämättömiä pojat olivat laulunsa Ohh my love päätymisestä radion levyraatiin.
Kun kappale voitti koko homman laulaja-lauluntekijä Jukka Koivumaa istui kannon nokassa. Hän oli nimittäin tunturissa Utsjoen suunnalla riekon pyynnissä. Hän oli aivan äimän käkenä, kun kännykkään alkoi tulvia puheluita ja onnitteluviestejä.
Haastattelussa Koivumaa paljastaa myös, että laulu Ohh my love on tarina siitä, miten nykyään julkisuutta haetaan keinolla millä hyvänsä.
- Sain idean katsoessani kun Duudsoneissa miestä lyötiin pesäpallomailalla palleille ja naurettiin päälle.
Tosi ajankohtainen aihe, sillä enäänhän ei riitä tosi-tv, vaan bänditkin hakevat pikavoittoa jo lööppijulkisuudella, esimerkkeinä Multi Climax (sexiä savossa) ja Jeavestone (lottovoittaja kalajoelta). Mikäpäs siinä. Kukin kikkailee tavallaan, sillä kävihän Madonnakin aikanaan Levillä vai kävikö?