29 lokakuuta 2010

Kari teki videon Ismo Alangolle!Suomen legendaarisimpiin näyttelijöihin lukeutuva, Kemijärvellä asuva Kari Väänänen on ohjannut videon Ismo
Alanko Teholla-yhtyeen kappaleeseen
Hullun paperit . Laulun tavoin video käsittelee avoimesti väkivallan yleistä hiljaista hyväksyntää, kritisoi kaikkialla vallitsevaa rahan valtaa ja nykyajan kertakäyttökulttuuria.
"Mulla on hullun paperit ja sulla on lupa tappaa", laulaa Ismo Alanko kappaleessa.
Ismo ja Kari ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä; Alanko on säveltänyt musiikin tälläkin hetkellä pyörivään Taivaan tulet–tv-sarjaan, Sutki ja Vaiennut kylä -elokuviin sekä käsikirjoittanut Väänäsen ohjaaman Grande finale –näytelmän.

Kari Väänänen kommentoi Hullun papereita: "Video on kuvaus siitä, kun hullun paperit saa se, joka ei suostu tappamaan valtioiden asettamien taloudellisten, uskonnollisten tai ideologisten päämäärien puolesta.Sodan taloudellista voittoa takova pyhä allianssi on tällä hetkellä planeettamme vakavin ongelma. Tämä rakenteellinen väkivalta heijastuu koko yhteiskuntaan tavalla, joka saa ihmiset tuntemaan pelkoa ja avuttomuutta ja käpertymään itsekkyyteen ja reagoimaan aggressiivisesti kaikkeen vieraaseen tehokkaiden propagandakoneistojen uhreina. Turvattomuudella hallitaan ja väkivalta on muuttunut hyväksytyksi osaksi maailmaa. If you have a problem, kill him! Lasten pommittajat ovat sankareita ja rosvot kuninkaita! Ei hyvältä vaikuta."