05 lokakuuta 2010

Kilpailu sooloesiintyjille ja duoille!

Nokian Tapsan Tahtien Pubi Tähti 2011 kilpailu käynnistyy lokakuussa ja neljänä viikonloppuna kisa kiertää ympäri Suomea. Kilpailussa etsitään pienten areenoiden suuria tähtiä ja viihteen monitaitureita, jotka soiton ja laulun ohella osaavat vangita yleisön mielenkiinnon. Kilpailu on suunnattu sooloesiintyjille ja duoille.
Kilpailu on kolmivaiheinen. Se alkaa eri pubeissa järjestettävillä esikarsinnoilla ja semifinaali järjestetään Tapsan Tahdit -risteilyllä Silja Europalla tammikuussa. Varsinainen finaali käydään Tapsan Tahdeilla Nokialla heinäkuussa 2011.
Kilpailu itsessään tuo kaivatun lisän suomalaiseen viihdekulttuuriin. Illanistujaisissa, juhlissa ja pubeissa kiertää lukematon joukko nuorempia ja vanhempia lahjakkaita viihdyttäjiä, jotka ansaitsevat päästä esille. Kisa on avoin 18 vuotta täyttäneille esiintyjille, joko ammatikseen esiintyville tai harrastajille.
Pia Koriseva on juontamassa nyt toista kertaa kiertävää Pubi Tähti kiertuetta. Esikarsinnan voittajalle matkalahjakortti ja tuotepalkintoja sekä paikka semifinaaliin.
Edellisen kiertueen voiton nappasivat Tapsan Tahdeilla heinäkuussa heinolalainen Jonna Kantola ja Jouni Valo –duo ja hopealle räppäsi Aaltonen & Pyhä Nicolas -duo Kauhajoelta.
Musiikinlajia ei ole kategorisoitu, vaan viime kisoissa kuulimme poppia, räppiä, irkkumusaa, laulelmaa ala jaakko Teppo, rokkia, iskelmää... eli ihan laidasta laitaan.
Pubi Tähteä etsitään mun muassa Rovaniemen Pohjanhovissa 15.10 ja Hotelli Isosyötteellä 16.10!