29 syyskuuta 2011

Hämis odottaa radiosoittoa!
Pellolainen Hämärästä Aamunkoittoon-yhtye sai lentävän lähdön uralleen. Se voitti vuosi sitten hiomattomalla biisillään Ohh my love Radio Suomen arvostetun Levylautakunnan ja nyt kun kansallinen levy-yhtiö Suomen Musiikki on takana ja eka virallinen Janne Haaviston tuottama sinkku Ilman rakkautta vanhenen ulkona, ihmetellään suu pyöreänä, missä vika, kun laulu ei soi radiossa. Esimerkiksi Radio Perämeressä en ole kuullut laulua kertaakaan, vaikka se kovasti mainostaa olevansa entistä a l u e e l l i s e m p i ?.
- Emme tiedä miksi, eikä siihen varmaan olekkaan selvää selitystä olemassa. Biisi on kyllä jaettu kaikkiin Suomen radioihin kuukausi sitten, mutta ilmeisesti radiopäälliköt, jotka päättävät soittolistat eivät ole ihastuneet sinkkuumme.
- Tai jospa se on jossain jonossa odottamassa vuoroaan, toivotaan niin, yhtyeen liideri Jukka Koivumaa aprikoi.
Ilman rakkautta vanhenen ei ole kuitenkaan jäänyt vaille yleisön huomiota, kiitos netin.
- Esimerkiksi Anttilan digimyyntisivun sinkkuosastolla sitä ladattiin hyvin! Eka viikon se pysyi ykkösenä ja seuraavat viikot kolmen sakissa, kunnes alkoi hiipua pikkuhiljaa Top10:stä.
- Määrällisesti sitä tuskin myytiin tyyliin Juha Tapio ja kumppanit, mutta hyvä alku kuitenkin saatiin, Koivumaa sanoo ja kehuu biisin olevan erityisen tykätty keikoilla.
Tällä hetkellä Hämärästä Aamunkoittoon on purkittamassa seuraavaa lauluaan Pauli Ruuskasen studiolla Rovaniemellä.
- Toinen sinkku tulee varmasti piakkoin, ja albumista käydään neuvottelut myös lähiaikoina. Totuus on kuitenkin, että tämä on oottelua ja oottelua, joka on aika rassaavaa kun ei tiedä aikatauluista juurikaan. Mutta ei voi kun luottaa vanhaan sanontaan "hiljaa hyvä tulee", Jukka toteaa.
Lue myös: Hämärästä Aamunkoittoon teki hyvän diilin!