25 syyskuuta 2011

Hector Rovaniemelle!Suomalaisen popmusiikin legendoihin lukeutuva Hector aloittaa lokakuussa mittavan kiertueen ympäri Suomen. Aika Matka 1966-2011-nimellä kulkeva turnee kattaa loka-joulukuussa kaikkiaan 14 paikkakuntaa ja sen päätöskonsertti on maanantaina 10. joulukuuta Rovaniemen Lappi Areenalla klo 20.00.
Hectorilla on takanaan huima ja menestyksekäs 45- vuotinen ura. Heikki ”Hector” Harma levytti ensimmäisen singlensä Palkkasoturin 18-vuotiaana joulukuussa 1965 ja tuo laulu on säilynyt hänen ohjelmistossaan halki vuosikymmenten, ja se on edelleen yksi hänen rakastetuimpia laulujaan.
Hectorin toistaiseksi viimeisin albumi Ei Selityksiä ilmestyi vuonna 2005 ja sitä on myyty jo yli 40 000 kappaletta!
Keväällä 2007 Hector kertoi jättävänsä suuret areenat. Näkemiin Kuulemiin-kiertue samaisen vuoden loka-marraskuussa piti olla hänen viimeisensä, mutta onneksi toisin kävi.
Viime viikolla Radio Novan ensisoitossa oli hänen uusi herkkä "syyslaulunsa" Näinä vuodenaikoina ja hän kertoi kanavan haastattelussa, että tuleva kiertue on paluu takaisin kuvioihin.
- Mulla tuli aika välillä pitkäksi, sillä kyllähän se aiempi jäähyväiskiertue oli vähän ennenaikainen.
Aika Matka 1966-2011-kiertueella Hectorin kanssa kiertää Freeman ja Powerband, jossa soittavat seuraavat muusikot; Okko Laru, Masa Maijanen, Timo Kämäräinen, Jarmo Nikku, Matti Kallio, Esa Kotilainen, Panu Syrjänen ja Janne Toivonen.