16 syyskuuta 2011

Sarasta sittenkin Miss Suomi!
Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kun kerran ryhdyin, teen työni kunnialla loppuun asti - tässä tapauksessa se tarkoittaa, että vastaanotan Miss Suomi 2011 -kruunun. Teen kaikkeni, jotta kantaisin kruunua yhtä kauniisti kuin Pia kantoi. ♥Sara Sieppi

Miss Suomi Pia Pakarinen luopui kruunustaan MTV3:n Korkojen Kera-ohjelmassa klo 20 jälkeen ja uusi Miss Suomi on nyt torniolainen Sara Sieppi.
– Mulla on aivan epätodellinen olo. Kauhean vaikea totutella tähän ajatukseen. Tuntuu kuitenkin hyvältä. Tässä on ihan sanaton olo, Sara kertoo MTV3:n Viihdeuutisille iltakymmenen jälkeen.
Sara Sieppi teki töitään normaalisti kaupan kassalla perjantai-iltana ja lopetti työnsä yhdeksältä. Hän ei tiennyt olleensa hallitseva Miss Suomi jo vajaan tunnin ajan.
– Menin pukuhuoneeseen ja ihmettelin kännykkään tulleita onnitteluviestejä. Sitten eräs toimittaja soitti minulle ja kertoi minun olevan uusi Miss Suomi. En voi uskoa tätä todeksi, Sara päivittelee.
Uuden Miss Suomen puhelin on piipannut tasaiseen tahtiin uutisten tultua julki. Onnellisen hämmentynyt Sara aikoo Viihdeuutisten mukaan mennä sulattelemaan yllätysuutista ystävän luo.
– Kyllä tässä vissiin pitää muutama lasillinen kuohuvaa ottaa, Sara naurahtaa.
Lue myös:
http://vaylanpyorre.blogspot.com/2011/02/torniolaisneito-ennakkosuosikkina-miss.html