07 syyskuuta 2011

Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Cool Mambo
Leville, Luostolle ja Tornioon!
Huikea superkokoonpano 25-miehinen Riku Niemi Orchestra solistinaan Jorma Kääriäinen julkaisee lokakuun 12. päivä uuden albumin Kaikki Tiet.
Ennen sen ilmestymistä Jorma ja Riku matkaavat pohjoiseen isosta orkesterista lohkaistun Cool Mambon kanssa ja viihdyttävät tanssikansaa 21.09. Levin Hullu Poro Areenalla, 22.09. Hotelli Luostolla ja 23.09. Tornion kaupunginhotellissa.
Keikoilla on luvassa materiaalia tulevalta Kaikki Tiet-pitkäsoitolta, joka pitää sisällään kaksitoista Riku Niemen ja Jorma Kääriäisen yhdessä valitsemaa klassikko-kappaletta. Edellinen heidän yhteistyön tulos, kolmen vuoden takainen Kädenjälki palkittiin Emmalla ja hyvää lupaa myös tulevan pitkäsoiton maistiainen Onko mahdoton, joka nousi suoraan Radio Suomen soittolistan ykköseksi.
Mukana ovat myös muun muassa laulut Angelica, Puhu hiljaa rakkaudesta, Salainen rakkaus, Idän ja lännen tiet ja Niin sua rakastan, alunperin Elvis-hitti And I love you so, johon suomalaiset sanat on tehnyt Jorma Kääriäinen.
Osa albumin kappaleista kuullaan myös YLE TV2:n Estradilla –sarjan Valkea Ruusu –ohjelmassa lauantaina 15.10. Konsertti on taltioitu Ikaalisisen Sata-Häme Soi –tapahtumassa viime heinäkuussa. Jorma Kääriäisen lisäksi RNO:n solisteina esiintyivät Pentti Hietanen ja Hanna Pakarinen.