11 syyskuuta 2011

Lapin kutsu keskeytti Maija Vilkkumaan tauon!
- Olin juuri aloittanut keikkatauon avoimeksi ajaksi ja aloitinkin sen siis keikkailemalla, Staalon Kaadossa Ylä-Lapissa oleva Maija Vilkkumaa nauraa Lapin Radio haastattelussa.
Vilkkumaa kiinnostui Staalon Kaadosta vuosi sitten lukiessaan siitä Facebookista. Kun häntä pyydettiin tänä syksynä mukaan, asia oli sillä selvä.
Tätä poikkeusta lukuunottamatta Maija Vilkkumaa aikoo lähteä keikoille vasta sitten, kun seuraava levy on valmis. Levyä ei kuitenkaan ole nyt tekeillä.
- Täytyy ensin täyttyä uusilla tarinoilla. Olen ihan varma, että kyllä nämä Staalon Kaato -kiertueen kokemuksetkin kuuluvat mun kappaleissa jollain tavalla sitten muutaman vuoden kuluttua. En vain vielä tiedä, miten.
- En kylläkään usko, että tekisin biisiä suoranaisesti esimerkiksi Lapin luonnosta. Mutta kaikki se mitä tekee ja missä on, kuuluu jollain tavalla mun biiseissä. Voi tosin olla, että vain itse tunnistan ne yhtymäkohdat sieltä, Maija kommentoi Lapin Radiolle.
Staalon Kaato-kiertueen viimeinen keikka on tänään Utsjoen Rastegaisa-pubissa, jonka jälkeen sulatellupippalot pidetään vielä 16.9. Helsingin Korjaamolla.