24 syyskuuta 2011

Sara Sieppi kruunataan juhlallisesti!
- Omien kiireiden ja Iltalehden muotikuvausten vuoksi päätettiin siirtää kruunajaiset maanantaille, kertoo torniolaislähtöinen Sara Sieppi, jonka oli määrä saada Miss Suomi-kruunu kutreilleen jo viime torstaina, suunnilleen samoihin aikoihin, kun Victoria vihki nimikkotorinsa Saran kotikaupungissa.
Neitokainen kertoo Väylän Pyörre Uutisille myös, ettei hänellä ole tarkkaa selvyyttä siitä, mitä Helsingissä maanantaina tapahtuu. Sen hän kuitenkin tietää, että paikalla on maan ykkösmedia, eikä kruunua hänelle ole luovuttamassa Pia Pakarinen.
- Tiedän myös, että kyse on juhlallisesta tilaisuudesta. Itselläni tulee olemaan juhlapuku päällä ja tilaisuudessa tullaan ottamaan "kruunajaiskuvani", Sara paljastaa.
Kesäkuussa 20 vuotta täyttäneestä Sara Siepistä tuli Miss Suomi yllättäen viikko sitten, kun kruunattu Pia Pakarinen luopui tittelistä näyttävästi tv-ohjelmassa Korkojen Kera. Epäonnistuneen Miss Universum-kisan jälkeen hän piti "kriisipalaverin" suorassa tv-lähetyksessä.
Sieppi on jo jonkin aikaa asunut siskonsa kanssa Oulussa ja toiminut Lidlin kassana. Nyt edessä on kuitenkin muutto Helsinkiin, sillä Suomen kauneimman naisen titteli tuo varmasti lisää Saran kaipaamia mallin töitä. Ja jo marraskuussa hänellä on edessä myös Miss Maailma-kisa Lontoossa.
Pia Pakarisen eron jälkeen mediassa alettiin puhua 50-vuotiaan Miss Suomi-instituution lopusta. Ehkä se kaipaa uudistumista, sillä neula(Eino Makunen) pyörii paikallaan kuin muinaisessa Levyraadissa, mutta eikö nyt saatu kuitenkin juuri kaivattua punaa poskille. Lehdistön keksimät otsikot esimerkiksi Saran oletetuista sulhaskandinaateista ovat olleet vailla mitään pohjaa, kun nyt on paljastunut, että Sara on tapaillut jo pari vuotta Skandinavian Hunks-ryhmän tanssijaa Nikita Koutchérenkoa.
Muuten torniolaisnaisille tiedoksi, jos haluatte tarkistaa kyseisen herran kelpoisuuden Saran "sulhaseksi", Skandinavian Hunks esiintyy Naisten pikkujouluiltamissa Umpitunnelissa 26. marraskuuta!
PS. Pienenä kuriositeettina kerrottakoon vielä, että Miss Suomi-kisa on kerran sen historian aikana järjestetty Lapissa. Karunkilalaislähtöinen hotellinjohtaja Juha Heikkala sai hankittua tapahtuman Ylläksellä vuonna 1993.