tiistai 2. elokuuta 2011

Torniolaismissi Miss Maailma-kisaan!
- Nyt on sitten virallisesti mustaa valkoisella - Miss Maailma 2011 -kisat!, iloitsee Suomen toiseksi kaunein Sara Sieppi Facebookissa, kun hänen Lontoon-matkansa on saanut sinetin.
Miss Maailma-kisa järjestetään nyt 60. kertaa ja kaikkiaan mukana on ennättykselliset 120 maata. Kilpailupaikkana on Lontoon Earls Court ja päivä 6. marraskuuta.
Vaikka Sara Siepin nykyosoite on Oulussa, hän viihtyy hyvin entisessä kotikaupungissaan. Viimeksi Sara bongattiin Torniossa Twin City-festivaaleilla. Hän hyppäsi myös bagjumpin, josta kuva ohessa. Netin mukaan hän fanittaa myös Umpitunnelia.
Miss Suomi-finaalissa Sara oli nuorin ehdokas, mutta parikymppisenäkin, hän on selvinnyt hyvin silmätikkuna olosta.
– Olihan se outoa, kun ei enää niin rauhassa voinut olla, mutta ei julkisuus minua hirvitä, Sara vakuutti MTV3:lle.
Iltalehtien lööppeihin hän nousi ensi kerran kun hän juhli samassa seurueessa MM-sankari Mikael Granlundin kanssa. Luonnollisesti hänet on liitetty jo useampaankin mieskandidaattiin muun muassa kansallisiin turhiksiin kuuluvaan Esko Eerikäiseen.
Tornion yhteislyseosta pari vuotta sitten ylioppilaaksi päässyt Sara kokeili tammikuussa siipiään osallistumalla Janina Freyn Uimapukumalli -kilpailuun, mutta putosi silloin valittaessa semifinalisteja, mutta ensimmäisissä kauneuskisoissa tuli heti menestystä.
- Sara on erittäin kaunis. Aivan ihanat hymykuopat. Hän on luonnollinen ja aito ja videollakin hänen hymynsä hurmaa. Hänessä on jotain vanhan ajan missien glamouria, hehkutti mallimaailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin emoihin lukeutuva Marjo Sjöroos ennen missifinaalia ja tylytti muita Miss Suomi-kandidaatteja.
Hänen mielestä Sara oli ainoa Miss Suomeksi kelpaava, mutta ehkäpä Lontoossa kakkossija vaihtuu Miss Maailma-titteliin! (Kuva: Saran albumista)