lauantai 5. maaliskuuta 2011

Torniosta Miss Suomi!
Kilpailija nro 5:
Sara Sieppi
Soita numeroon 0700-7105 tai
Lähetä tekstiviesti 5 numeroon 17106
Miss Suomi ratkaistaan tänä iltana suorassa tv-lähetyksessä MTV3:ssa klo 19.30. Valinnan tekevät katselijat puhelinäänestyksellä.
Perintöprinsessat sen sijaan valitsee entisistä misseistä koostuva tuomaristo: Suvi Tiilikainen (o.s. Miinala, Miss Suomi 2000), Kirsi Westerlund (o.s. Syrjänen, Miss Suomi 1992), Anna-Liisa Tilus-Väisänen (Miss Suomi 1984), Anne Pohtamo-Hietanen (Miss Suomi 1975) ja Kaarina Leskinen (Miss Suomi 1962).
Kisan suurin ennakkosuosikki on monet missikisat läpikäynyt espoolainen Linnea Aaltonen, mutta yhtä vahva kakkonen on torniolainen keltanokka Sara Sieppi. Kaakamossa ja Kivirannalla varttunut ja Suensaarella koulusivistyksensä saanut ja nykyisin Oulussa asuva Sara sai missikipinän 8-vuotiaana, kun kemiläinen Suvi Miinala kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2000. Hän onkin pysynyt Saran kaikkien aikojen missisuosikkina.
Vielä viikko sitten Sara sai vedonlyötitoimisto Unibetilta pienimmän kertoimen kisan voitosta, mutta Linnea Aaltonen on nyt tehnyt hirmunousun neljänneltä sijalta kärkeen: hänen voittokertoimensa on enää 3,50. Sieppi on yhä Aaltosen kovin haastaja kertoimella 4,25. Kärkikaksikon takana voittomahdollisuuksia näyttäisi olevan myös Niina Lavosella ja Pia Pakarisella, jotka saavat Unibetilta kertoimen 5,00.
Tämän vuotiset missifinalistit ovat äänestäneet myös yhteisen suosikkinsa joukostaan ja se on Sara Siekki.
- Saralla ovat sekä luonne että ulkonäkö kohdallaan. Hän on herttainen ja luonnollinen ja sopisi hyvin Miss Suomeksi, kilpasisko Helena Riihitupa perustelee IS:ssa.
Lue myös: http://vaylanpyorre.blogspot.com/2011/02/torniolaisneito-ennakkosuosikkina-miss.html
PS: Sara Siepistä tuli komeasti ensimmäinen perintöprinsessa.Uudeksi Miss Suomeksi valittiin yllättäin Pia Pakarinen Joensuusta ja toiseksi perintöprinsessaksi Niina Lavonen Porista. Lehdistön ihannetyttö on Anni Uusivirta Nurmijärveltä.