keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Tattoon pääesiintyjä Ruotsista!


Pohjois-Kalotin suurimmaksi tatskatapahtumaksi kasvaneen Lapland Tattoo Weekendin aika on taas ensi viikonloppuna. Torniossa on mukana kymmenkunta tatuointiliikettä Suomesta ja Ruotsista, niinkuin viime vuonnakin.
Tattoo-viikonloppu sai alkunsa Tornion Jesperi-klubilta 1990-luvun lopulla rajan motoristien toimesta. Alussa tatuoinnin lisäksi kuvaan kuului laaja moottoripyöränäyttely, mutta viime vuosina se on korvattu satsauksella hyvään rockiin.
Umpitunnelin tämänkertainen päävieras Sparzanza tulee Ruotsin Karlstadista. Viimevuotisen Backyard Babiesin tapaan kyse ei ole mistään tähtibändistä, mutta odotettavissa on vanhan ajan hyvää hardrockia yhdistyneenä nykyajan metalliin. Suomessa yhtye nauttii suurta kulttisuosiota ja meriitteinä on mainittava, että yhtye paikkasi kunnialla viime kesänä peruuntuneen Anthraxin keikan Qstockissa ja yhtye on myös tulevan kesän Kivilahti Rockin ensikiinnityksiä. Bändin musisoinnista esimerkistä käy mainiosti heidän versionsa Billy Idolin Rebel yellistä. Muut viikonlopun vieraat ovat pitkänlinjan bluesklassikko Doobie Twisters Tampereelta ja Ultimate Punishment Mobile, joka edustaa paikallista tiukkaa Lindholm-osastoa. Tattoo-tapahtumassa yhtye julkistaa esikoislevynsä First Blood Part II.
Sparzanza http://www.youtube.com/watch?v=2HPdklMbZYM
12.2. perjantaina klo 17 - 20 vapaa pääsy. Sen jälkeen Doobie Twisters/ 5e
13.2. lauantaina klo 11 - 19 vapaa pääsy. Sen jälkeen Sparzanza ja Ultimate Punishment Mobile/20 e