perjantai 6. elokuuta 2010

The Bad Ass Brass Band (feat. Ismo Alanko)
tekee dokkaria Lapissa!
The Bad Ass Brass Band on riemastuttava 14-henkinen marssiorkesteri, joka on shokeerannut ja ihastuttanut pääkaupunkiseudun yleisöä jo useamman vuoden ajan.
Pohjois-Lapissa the Bad Ass Brass Band esiintyy ensi kertaa 1- 5. syyskuuta. Solisteina keikoilla ovat Suomi-rockin ykkösartisteihin kuuluva Ismo Alanko, yhteiskunnallisista teksteistään tunnettu räppäri Asa ja inarinsaameksi räppäävä Amoc. Kiertueella kuvataan myös dokumenttia, joka on tarkoitus saada näytille eri elokuvafestivaaleille ja TV-kanaville.
Idea sai aikoinaan alkunsa yhtyeen puuhamiehen Pentti Luomakankaan päässä.
- Haaveena on päästä soittamaan sellaisiin paikkoihin Lapissa, jossa harvoin käy ketään ja rakentaa konkreettista yhteistyötä pohjoisen ja etelän artistien ja eri kulttuuritoimijoiden välille.
Esityksissään the Bad Ass Brass Band yhdistelee perussuomalaista alakuloa, balkanilaista riehakkuutta ja suoranaista sirkusteluakin, sillä visuaalisuus on tärkeä osa showta. Orkesteri on vastakohta poliisien soittokunnalle ja sen jäsenet ovat vaikuttaneet muun muassa sellaisissa bändeissä kuin Ismo Alanko Säätiö, Soul Captain Band, Sielun Veljet, Dave Lindholm Band, Alamaailman Vasarat, Kadotetut ja Nicole Willis & The Soul Investigators.

KEIKAT: 1.9 Hotelli Sodankylä, klo 21, 2.9 Huippuravintola Kaunispää, SPECIAL EXTRAVAGANZA SHOW!!! klo 21,3.9 Ivalon läpimarssi ja katusoittoa klo 12, 3.9 Kultahovi Inari, klo 22,4.9 Kalastajan Majatalo Karigasniemi, klo 22 ja 5.9 Pub Rastegaisa Utsjoki ikärajaton keikka klo 17 & K-18 klo 21