perjantai 20. marraskuuta 2009

Lapin Kullan tukikonsertista totta!


Arto Jurvelin on saanut leivän Lapin Kullan panimolta parinkymmenen vuoden ajan. Hän on paljasjalkainen torniolainen, eikä Artolla ole mitään haluja muuttaa leivän perässä pois kotikaupungista.
Arto tunnetaan paikallisissa musiikkipiireissä kulttinimellä King Lappland, joka tituleeraa itseään yksinäisen miehen hevibändinä. Hän ei siis luovuta hevillä ja on päättänyt järjestää tukikonsertin Lapin Kullan pelastamiseksi, vaikka tummat pilvet peittävät jo taivasta.
- Kirvestä ei ole vielä heitetty kaivoon, mutta jos niin huonosti käy, että tehdas loppuu, ensi vuoden puolella järjestetään Lapin Kullalle sellaiset hautajaiset, joista puhuu koko Suomi , Arto Jurvelin lataa .
Vielä muutama viikko sitten hän oli hiukan empivä konsertin toteutumisesta.
- Ei konsertin järkkääminen ole minun leipälaji, mutta jostakin sen on lähdettävä. Enemmän olen esiintyjä ja spiikkeri, mies aprikoi.
Nyt Artolla on jo uusi iloisempi ja päättäväisempi ääni kellossa.
- Tällä hetkellä näyttää tosi hyvältä . Esiintyjiähän on helppo saada, mutta nyt mukaan on tullut myös kaivattuja tekniikan ammattilaisia ja eri järjestöjä, joille tapahtumien järkkääminen on tuttua. Homma paisuu kuin pullataikina ja kannustusta tulee joka puolelta.
Tiedusteluja Lapin Kulta-konsertista on tullut Väylän Pyörre uutisiinkin. Niitä voi edelleenkin lähettää ja niihin vastataan, mutta pyrimme uutisoimaan tapahtuman edistymisestä koko ajan tämän sivun kautta.

13.3.2010. VIIMEISTEN TIETOJEN MUKAAN ESIINTYJÄT VETÄYTYMÄSSÄ LAPIN KULTA-KONSERTISTA, KOSKA TAPAHTUMAPÄIVÄMÄÄRÄÄ EI OLE PYSTYTTY ILMOITTAMAAN!