tiistai 17. marraskuuta 2009

VÄYLÄN PYÖRRE uutiset on avattu!

Väylän Pyörre uutiset on siirtynyt uusiin tiloihin. Vanhasta osoitteesta www.vaylanpyorre.com näet mistä on kysymys. Eli tarkoitus on tarjota kaikille kiinnostuneille musiikkiuutisia Tornionlaaksosta (Kaakamosta Kiirunaan) ja Suomen Lapista (Kemistä Utsjoelle).

Eilen tuli 46 vuotta siitä, kun Tornion yhteis-
lyseon teinit veivät letkajenkan rajan yli.

Vanha osoite keräsi jo mukavasti kävijöitä, mikä innosti jatkamaan. Tällä hetkellä lukijatilaston kärjessä ovat Helsinki, Tornio, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Luulaja ja Tukholma.

Uutisointi keskittyy kevyeen musiikkiin ja viihteeseen. Luonnollisesti, kun kotipaikka on Tornio, pääpaino on lähialueella. Kaikki riippuu tietenkin teistä, sillä vinkit ja tiedotteet ovat tervetulleita.

Väylän Pyörre uutiset pyrkii myös lisäämään musiikkitietämystä Tornionjoen yli toistemme tekemisistä ja sitäkautta elvyttämään musiikkivaihtoa. Infoa voi lähettää suomen-, ruotsin- ja meänkielellä.

# Väylän Pyörre-sida berättar om musiken från båda stränder av Torneälven. Ni kan tipsa, skicka nyheter och pressmeddelande. Musiken har inga gränser. Samma sak med nyheter! VP publiserar/översätter tekster också till svenska!


Suomalaista "One Steppiä" Luppiolla juhannuksena 1916