keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Chisu Umpitunnelin synttäreille!

Chisu on ehdottomasti tämän hetken mielenkiintoisin uusi naispuolinen laulaja-lauluntekijä. Rumba totesi syyskuussa, kun hänen albuminsa Vapaa ja yksin tuli markkinoille : ”Jos suomalaisen listapopin tulevaisuus makaa tällä mallilla, ei alalla ole mitään hätää vuosiin.”
Nyt tuo Chisun ylistetty toinen pitkäsoitto on myynyt kultaa eli yli 15 000 kappaletta. Albumin ensimmäinen single Baden-Baden ja sitä seurannut Sama nainen ovat olleet maamme soitetuimpia. Sama nainen on tällä hetkellä radioiden soittollistalla sijalla 12.
Seitsemän Emma- ehdokkuutta kahminut Chisu palaa lomalta juuri ennen 4. helmikuuta pidettävää gaalaa, jossa hän myös esiintyy. Viime helmikuussa hän sai jo kaksi Emma-pystiä ja oli ensimmäinen nainen, joka on ollut ehdolla vuoden tuottaja –kategoriassa.
Emma-gaalasta Chisu starttaa kattavan Suomen kiertueen ja ainoat pohjoisen keikat ovat Levin Hullu Poro Areenalla 19.2. ja Tornion Umpitunnelissa 20.2.
Torniossa hän juhlistaa Umpparin 7-vuotissynttäreitä! Paikan ennakkotarjouksena tammikuun ajan on ilmaislippu Chisun keikalle, kunhan maistat the Kapakan uutta Tex-Mex-listaa.