maanantai 18. tammikuuta 2010

Hynynen: Tropicana tykimpi kuin Metallica!

>>Lappilainen Tropicana; Kyösti Hautajärvi, Reijo Heikkala & Keijo Murtovaara>> Kaikki ja enemmän

Ainahan meillä on ollut näitä renttuja kuten Kotiteollisuuden Hynynen. He nauravat partaansa ja lyövät rahoiksi kiroilemalla ja viinaa juomalla. Kova jätkä vai onko? Teinien mielestä ehkä. Tipallista tammikuuta viettävän, Rumban lukijoiden valitseman seksisymbolin Hynysen spesialiteetti ovat päiväkirjat. Tässä katkelma eräästä:
" Istun bussissa matkalla Petroskoista kotiin. Elämä tuntuu piinaavalta seikkailulta, joka ei koskaan lopu. Muistikuvat viime viikosta ovat seuraavat:
– Metallica oli ihan saatanan kova. Lars kiilaili niin pirusti pari ekaa biisiä, mutta sitten homma alkoi kulkea. Bändi soitti tiukemmin kuin aikoihin. Porttivahti takavarikoi miulta yhden pienen kossun, mutta konjakin sain sisään. Hissu, minä ja joku kolmas häiskä otimme huolehtiaksemme erään pikkupojan keikkaviihtyvyyden. Kävi niin poikaa sääliksi, kun jätkä lauloi kaikki biisit läpi, muttei nähnyt väkijoukon keskeltä muuta kuin edessä olevan läskin perseen. Me sitten pidimme poikaa hartioilla koko loppukeikan. Hissu tietysti kysyi ensin isoveljeltä luvan. Veli katosi heti, kun otimme pikkuveljen huostaamme. Huusi mennessään: "Vapaus!"
– Kotimatka oli kosteahko. Näimme paluumatkalla Tanssiorkesteri Tropicanan keikan. Se oli PARAS! Parhaat välispiikit koskaan, rokkibändit ovat ihan paperia näiden rinnalla! "Seuraava kappale on omistettu rakkaalle vaimolleni. Sen nimi on See you later, alligator!"
– Välipäivä himassa menee täristessä ja ruohikkoa leikatessa."