lauantai 30. tammikuuta 2010

Tuomas: Pakkasukon alku lupaava!

Kello on vähää vaille 15 lauantaina. Nappaan Pakkasukko Bluesin puuhamiehen Tuomas Laajoen lennosta kiin! Hän heittää muutamat hätäiset, mutta tyytyväiset väliaikakommentit.
- Hhuhuhuhuhuhuhuu...Pikkusen puhalluttaa. Tiistaista asti on juostu taukoamatta, mutta kyllä kannattaa.
- Heti Django Reinhardt-konsertissa torstaina tuli sellainen olo, että tässä se nyt on, pitkän odotuksen tulos. Kaikki alkoi hyvin. Konsertti meni hienosti ja tunnelma oli loistava. Porukkaakin oli mukavasti, parisensataa, mikä on ihan hyvä torstai-illalle Kemissä.
Edessä on vielä Pakkasukko Blues & Jazzin tärkein ilta lauantai. Vaikka Tuomaksen kielen päällä ovat vahvoina viime yön maut, hän tohtii veikata, että ruotsalainen Jump4Joy panee illalla Cumuluksen sekaisin.
- Tänään katto saattaa räjähtää ilmaan! Bändillä on niin hyvä esiintymisaika ja show, mutta kyllä Linda Gail Lewiskin esitti eilen sata nolla paremman setin, minkä näin muutama vuosi takaperin.
- Yleisö oli ajoittain yhtä vellovaa tanssimerta ja Cumuluksessa oli todella hyvin yleisöä. Kovan nimen tuonti perjantaille siis kantoi hedelmää.
- Billy Bremnerkin veti aivan äärettömän tyylikkäästi ja Mark Harman osoitti olevansa Telecaster-liigan kärkipelaajia. Eikä suomalaisiakaan sovi unohtaa. T. Leino Blues Band oli aivan huikea! Tinhau-kvartetin nuori energia vetosi myös!!
Enempää Tuomas Laajoki ei kerkiä. Mies huikkaa: - Tänne vaan kaikki, täällä on hyvä fiilis! ja kiirehtää kitaransa kanssa Hemingwayn iltapäiväjameihin, jossa rytmipataa hämmentävät Mike Westhues ja Wentus Blues Band Duo (Niko Riippa ja Juho Kinaret).