06 tammikuuta 2010

Duudsonien Ylläs-jaksot Subilla!
Viime huhtikuussa pohjalaiset reikäpäät Duudsonit mellastivat Ylläksellä. Kolarin terveyskeskus oli kaksi viikkoa hälytysvalmiudessa, kun Jukka ja Jarppi ystävineen tekivät hurjia temppujaan tunturin molemmin puolin. Kaikki meni kuitenkin onnessa ja nyt kootut kohellukset ovat purkissa ja Duudsonit-sarjan uusi kausi alkaa Subilla tammikuun 15.päivä klo 21.30.
Ylläksellä Duudsonit testasivat muun muassa autolla ajamista heikoilla jäillä, lensivät rakettimoottoriporolla ja ajoivat niin romurallia tunturin huipulta alas kuin kiihdytysajoa Mäntyrannan tallin poroillakin! Lisäksi he kokeilivat sukeltamista jäiden alla ja paljain takapuolin istumista Ylläksen laella.
Lapissa kun oltiin mukana oli tietysti myös joulupukki, joka joutui hikoilemaan sauna-gondolissa ja laskemaan rinnettä alas kumiveneellä.
Ylläksen lisäksi kevään jaksoissa Duudsonit seikkailevat myös Australiassa, Hollywoodissa ja Meksikossa, jossa he isännöivät syksyllä 2008 Latinalaisen Amerikan MTV Music Awards -gaalaa. Katsojia ohjelmalla oli huikeat 200 miljoonaa.
Teeveessä Duudsonit on nähty Suomen ohella yli sadassa maassa! Tällä hetkellä hurjat pohjalaiset ovat suomalaisen hulluuden suurin vientihitti! Omien pöljäilyjen sivutuotteena he ovat esitelleet ulkomaan eläville ansiokkaasti myös täkäläistä rockia ja luonnon kauneutta.