maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tangokisassa Hakki-setä-ilmiö!
Seinäjoen tangolaulukilpailun ensimmäisen esikarsinnan yleisöäänestyksen viimeinen viikko lähti käyntiin ja ylivoimaisessa johdossa on protesti-, häirikkö- tai pelleäänillä (miten haluatte) Mauno Hakkila Angelniemeltä. Ääniä on huikeat 26050, kun kakkosella on noin 6700!
"Ei maar tää Hakkila ollu aikoinaan Unto Monosen solistina? Jotenkin selittäis` Unton poismenon... Ei vaiska, vitsi vitsi.... - Hakkila on Legenda!!! Mikä tulisielu, mikä tunne, mikä meno, mikä Tulkinta! Pensselisetä ei ol juur mittä - Hakkila on suurien areenoiden mies", kommentoi turkulaismuusikko Aarni Varjonen tangovanhusta Facebookissa.
Lappilaisista varmasti ovat läpi menossa kansan äänillä ranualainen musiikinopettaja Virpi Keskinarkaus (7.) ja torniolainen Mika Jefremoff (14.). Odotetusti 50 parhaan joukossa ovat myös keminmaalainen Susanna Kunnari(os.Harri), rovaniemeläisenontekiöläinen Sami Keskitalo ja rautiosaarelainen Maj-Lis Erola.

Aavasaksan Sulo Pajuniemi tarvitsisi yli 400 ääntä, jotta suora jatkopaikka olisi taattu, mutta todennäköisesti tuomaristo hänet valitsee omaan Top 50:een. Suosikkiasi voit edelleen äänestää kerran päivässä. Täältä löytyvät Lapin edustajat: http://vaylanpyorre.blogspot.com/2010/03/aanesta-suosikkisi-jatkoon.html