perjantai 25. kesäkuuta 2010

Keith Richards Faces-keikalle!

The London Express ilmoittaa, että Rolling Stonesin ikuinen paha poika Keith Richards liittyy mukaan Faces-yhtyeen paluukeikalle Goodwoodin festivaaleilla, Englannissa elokuuun 13. päivä.
Lehden nimettömän lähteen mukaan Richards on kyllästynyt turhaan pähkäilyyn Mick Jaggerin kanssa Rolling Stonesin tulevaisuudesta, kun hän haluaisi vain soittaa ihmisille.
Faces-yhtyeessä nähdään Keithin entinen Stone-kumppani kitaristi Ron Wood ja alkuperäisjäsenten kosketinsoittaja Ian McLaganinin ja rumpali Kenney Jonesin lisäksi bassossa Sex Pistolsin Glen Matlock ja Simply Redin Mike Hucknall, joka korvaa laulussa Rod Stewartin .
Viime vuonna yhtye teki yhden hyväntekeväisyyskeikan Lontoon Royal Albert Halissa ja tulevan festivaaliesiintymisen jälkeen, lisäkeikatkin ovat mahdollisia.
Alunperinhän Faces syntyi bändistä Small Faces vuonna 1969, kun Steve Marriott lähti muodostamaan Humble Pieta. Faces vaikutti viiden vuoden ajan ja kisasi huipulla Led Zeppelinin ja Rollareiden kanssa. Se hajosi Rod Stewartin lähdettyä soolouralle.

*************************************************************
LISÄÄ UUTISIA >Ozzy Osbournen Scream-albumi on saanut murska-arvioita maailmalla, mutta se ei ihmemiestä masenna, vaan hän suunnistaa 18 kuukauden promokiertueelle, joka piipahtaa muun muassa Ruisrockissa 9. heinäkuuta. Vuoden alussa Osbournesta julkaistu elämänkertakirja Minä, Ozzy on ollut menestys ja nyt siitä puuhataan elokuvaa. Kirjalle on tulossa myös jatkoa, sillä haamukirjoittaja Chris Ayresilla on materiaalia toiseenkin bestselleriin.
Osbourne on aloittanut myös Sunday Timesin kolumnistina. "Dr. Ozzy" antaa terveysvinkkejä, sillä vastoin luonnon lakeja mies on hengissä. Moni olisi jo maan povessa, jos olisi elänyt kuin Ozzy.
>Äskettäin Paul McCartney sai vastaanottaa ensimmäisenä ei-amerikkalaisena arvostetun Gershwin-palkinnon Valkoisessa Talossa ansioistaan lauluntekijänä. Nyt häntä on pyydetty kirjoittamaan musiikia balettiin ja hän on suostunut. Kaikkea muuta hän on jo tainnut kokeilla, oman soolouransa ja Beatles-vuosien ohella, klassisesta ja elektronisesta musiikista aina elokuvasävelmiin asti.
>Allman Brothers Bandin perustajiin kuuluvalle Gregg Allmanille tehtiin maksansiirtoleikkaus keskiviikkona. Hänellä diagnosoitiin hepatitis C vuonna 2007.
Vähän sen jälkeen, kun hepatitis oli Allmanilla todettu, se pysyi hetken stabiilina, kunnes uuvutti hänet. "Minun oli nukuttava 10 tuntia päivällä jaksaakseni soittaa kaksi kolme tuntia"
Leikkauksen jälkeen 62-vuotias kosketinsoittaja voi hyvin, mutta ennustetta, milloin mies pääsee soittohommiin ei voida antaa. Greg vetää yhä legendaarista Allman Brothers Bandiä, jonka hän perusti jo edesmenneen veljensä Duanen kanssa vuonna 1969.
>Toton laulusolisti Bobby Kimball ja Yesissä soittaneet Tony Kaye and Billy Sherwood yhdistivät voimansa ja syntyi bändi Yoso. He tutustuivat toisiinsa eri tribuuttiprojekteissa ja 2. heinäkuuta julkaistaan Yoson esikoislevy Elements Euroopassa . Bonuksena ostaja saa CD:n, jossa yhtye soittaa vanhoja ja uusia klassikoita.
Superyhtyettä on kuvatta 1980-luvun Yesin (90125 ja Big Generator) ja Toton monia tyylejä sekoittavaksi yhdistelmäksi. Tässä Yoso ja esikoisen Walk away-kappale livenä Meksikossa http://www.youtube.com/watch?v=HCtHhxroHPA